Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Kako narediti otroško sobo prijetnejšo?

Kako narediti otroško sobo prijetnejšo?

Nasveti pri izbiri iger in igrač 26. feb. 2024 2 minuti
Tereza Kotilová
Se pripravljate na preureditev otroške sobe ali jo želite le popestriti s čudovitimi dodatki, ki bodo celoten prostor naredili bolj prijeten? V Agatinem svetu poiščite neverjetne in izvirne dodatke za otroško sobo. Naše igrače in druge zanimivosti bodo vašega otroka razveseljevale od prebujanja, dnevnih aktivnosti in vse dokler se ne potopijo v sanje.

Škatla za nakit Djeco

Vstanite! Jutro je

Kdo bi si mislil, da je budilka lahko priljubljen dodatek v otroški sobi. Navsezadnje vsako jutro zazvoni in nam sporoča, da je čas za vstajanje. Kolikokrat jo tudi mi, odrasli, na slepo poiščemo s prsti, ugasnemo in spimo naprej. To se otrokom z budilkami Djeco ne more zgoditi. So tako lepe, da jih je veselje gledati. Lahko ste prepričani, da bodo te budilke prebudile tudi največje zaspance. Zaradi priročne luči lahko številčnico ure vidite tudi ponoči. Deklice bodo navdušene nad prikupnimi škatlicami za nakit, ki jim bodo vsako jutro pomagale pri lepotičenju.

Čudovite budilke Djeco za otroško sobico

Razgibajmo telesa

Lesena gugalnica montessori priznane blagovne znamke ELIS design bo otrokom dobro služila pri razgibavanju telesa, urjenju ravnotežja in raznoliki igri. Te gugalnice imajo res vsestransko uporabo. Otroci se lahko v njih gugajo, trenirajo ravnotežje, plezajo čez in pod njimi, gradijo bunker in jih uporabljajo tudi kot kuhinjski pult. Poleg tega so zelo lepega videza, zato bo otroška soba z njimi spet videti prijetna.

Čaj se postreže ob petih 

Šotor ali indijanski tipi je danes zelo priljubljen element v otroških sobah. Otroci se lahko vanj odlično skrijejo med igro skrivalnic, postrežejo s čajem ob petih vsem svojim plišastim prijateljem ali se sprostijo po kosilu. Otroški šotor ima preprosto veliko možnosti uporabe in bo všeč vsakemu otroku. V poletnih mesecih lahko šotor in teepee odnesete na vrt in se skupaj igrate indijancev. 

Prijetna otroška sobica z otroškim šotorom Djeco

Shranjujemo igrače in skrbimo za red

Ko je soba urejena, je videti bolje. Včasih se otrokom ne ljubi pospravljati igrač na njihovo mesto v omarah, zato imamo rešitev. Priskrbite čudovite košare za shranjevanje Lilliputiens ali škatle iz blaga Djeco, kamor lahko otroci shranijo igrače, s katerimi se vsak dan vedno znova igrajo, in jih zjutraj zopet odvržejo. Poleg tega se lahko škatle Djeco zaradi trdne konstrukcije zložijo kot otroški sedež za manjše otroke.  

Shranjevalni koš za otroško sobico Lilliputiens

Za lahko noč

Poskusite kdaj namesto pravljice obrniti ključ in otroku dovolite, da ga uspava škatlica. Tudi ta bo otroku pomagala, da lažje zaspi, hkrati pa igralne skrinjice Djeco služijo kot lep dekorativni element v otroški sobi. V ponudbi Agatinega sveta boste našli tudi igralne škatle, ki so povezane s škatlami za nakit. Za lažje spanje otrok lahko poskrbi nočna lučka v snežni krogli

So vam všeč naši navdihi za poživitev otroške sobe? Na našem spletnem mestu poiščite več dodatkov in dekoracij za otroško sobo. Imamo ga veliko.  

Nočna lučka Djeco

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.