Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Maped: šolske potrebščine za geometrijo in likovni pouk

Maped: šolske potrebščine za geometrijo in likovni pouk

Razvijamo petletnike 13. avg. 2022 4 minute
Tereza Kotilová
Šola trka na vrata, zato je skrajni čas, da si priskrbite vse, kar vaš šolar potrebuje. Ali poznate svojo najljubšo blagovno znamko Maped? Našli boste vse šolske potrebščine in material za likovni pouk, ki jih bo vaš šolar potreboval vse leto.

O blagovni znamki Maped

Francosko podjetje Maped je po vsem svetu znano po proizvodnji kakovostnih likovnih potrebščin za otroke, in to počne že več kot 70 let. To družinsko podjetje je leta 1947 začelo izdelovati kompase. Leta 1996 je razširila svojo ponudbo izdelkov na likovne in šolske potrebščine, ki se še danes odlikujejo po dolgi življenjski dobi.
 
Šolski pripomočki in potrebščine Maped


Novost: Čarobna Serija Nightfall

Oglejte si novo čarobno ponudbo Nigtfall za letošnje leto, zaradi katere se bo vsak šolar še bolj veselil vrnitve v šolske klopi.


Za ure iz geometrije

Blagovna znamka Maped ponuja vse za vašega navdušenega šolarja ali bodočega prvošolca, vključno s potrebščinami za pouk geometrije. Izbirate lahko med kakovostnimi šestili, ravnili, svinčniki ustrezne trdote in radirkami.

Za likovni pouk

Crrrr. Likovni pouk! Jupiii, to je vsem všeč. Z umetniškimi potrebščinami Maped je še bolje.

Ni vsaka barvica enaka. Pri nas boste našli Mapedove trirobne ergonomske barvice z mehko trpežno mino in živahnimi barvami. Prav tako so odporne na običajne udarce. Izbirate lahko med več kompleti različnih količin in barv.

Drugi zanimivi pripomočki za likovni pouk so lahko akvarelne barvice, ki se razlivajo v stiku z vodo, ali oljni pasteli s popolno barvno pokritostjo. Vsekakor bodo potrebne tudi tempere. Z blagovno znamko Maped ste lahko prepričani, da boste svojega šolarja za umetniško ustvarjanje opremili v celoti in kakovostno.


Ali ste vedeli, da blagovna znamka Maped proizvaja tudi steklenice za pijačo iz nerjavnega jekla in škatle za prigrizke iz zdravju varnega polipropilena in polietilena? Vse v prijetno usklajenih barvah.

Lahko ste prepričani, da bodo potrebščine Maped poskrbeli za odlično zabavo za vas in vaše otroke ter jih popolnoma opremili za šolske dni. Zato ne oklevajte pri izbiri.

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.