Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Moja prva kroglična steza Kullerbü od Habe

Moja prva kroglična steza Kullerbü od Habe

Nasveti pri izbiri iger in igrač 12. nov. 2022 2 minuti
Kateřina Hrubešová
Kroglične steze so odlična zabava ne le za otroke, temveč tudi za starše. Nič ni lepšega in pomembnejšega kot preživljanje časa z družino. Z leseno kroglično stezo HABA lahko preprosto zgradite odlično stezo in izzovete starše na dirko! S prstom potisnite žogico in najhitrejši zmaga. Poleg tega se otroci med igro naučijo osnov fizike. Kroglice HABA so namenjene predšolskim otrokom in so odlično izobraževalno orodje v obliki zabavne in varne igre.
Moja prva kroglična steza Kullerbü od Habe
 

HABA Kullerbü: Veliko možnosti z največ zabave

Lesena kroglična steza HABA Kullerbü navdušuje otroke od drugega leta starosti naprej s svojo barvito izraznostjo in preprostostjo. HABA Kullerbü ima res velike krogle, ki se kotalijo po progi s strmimi ovinki in pisanimi mostovi do cilja, kjer za nagrado zazvoni zvonec. To je odlična vožnja, ki jo lahko popestrite z različnimi dodatki. Ali ima vaš otrok rad gasilce? Posredovali bodo, kadarkoli bo prišlo do požara ali bo treba rešiti mačko na drevesu. Gasilska postaja je primerno darilo za vsako priložnost.  


Zahvaljujoč pametnemu sistemu na klik lahko otrok samostojno gradi nove proge. Ni vam treba skrbeti zaradi otroških solz, saj se steza ne bo zrušila. Gradniki so res trdni in stabilni. Kliknite, povežite in končano! HABA Kullerbü je popolna kombinacija lesenih in plastičnih delov, ki so popolnoma varni tudi za najmanjše otroke


Prednosti gradnikov HABA Kullerbü

  • primerno za otroke od 18 mesecev dalje  
  • popolna kombinacija lesa in plastike
  • pametni sistem na klik zagotavlja stabilnost steze
  • prilagodljivi elementi, ki jih je mogoče kombinirati med seboj z neverjetnimi učinki in čudovitimi ilustracijami
  • odlična zabava za opazovanje preprostih učinkov


Moja prva kroglična steza: Opazujte, raziskujte, igrajte se

Večina staršev je ob nakupu žogice zaskrbljena, da bo otrok žogico pogoltnil. To se vam z napravo HABA Kullerbü zagotovo ne bo zgodilo. Izjemno velike lesene krogle imajo premer 4,6 cm in so prilagojene velikosti otroške roke. 

Pri starosti 18 mesecev otrok začne prvič odkrivati čarobnost gradnje lesenih koščkov. Postopoma se nauči sestavljati koščke, pri čemer z vsemi čutili prepozna velikost in obliko koščkov. S pomočjo staršev naredita pot za žogo, nato pa skupaj opazujeta, kako se žoga kotali. In dobesedno se kotali, ker se žoga namerno giblje z manjšim zagonom. Otrok lahko tako zelo natančno opazuje pozitivne učinke na progi. Preprosto popoln za prvo izkušnjo malega graditelja!

Moja prva kroglična steza Kullerbü od Habe

Združljivost sistemov krogličnih stez HABA

Vse kroglične steze HABA Kullerbü so med seboj združljive. Z lahkoto lahko sestavljate med seboj dele iz vseh kompletov. Z nakupom dodatkov HABA Kullerbü boste svojo kroglično stezo dvignili na višjo raven!



Vas zanimajo podrobnosti? Preberite našo recenzijo kroglične steze HABA Kullerbü.
Spletna trgovina
Deli
Kateřina Hrubešová Kateřina skrbi za Facebookovo stran Agatinega sveta in je avtorica številnih člankov na Agatinem blogu. Raziskuje lastnosti naših igrač do najmanjših podrobnosti. Svoje ugotovitve piše v rednih kolumnah, ki so del naših novičnikov.