Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Lesene kocke XL – 45 kosov

Lesena sestavljanka iz različnih oblik in velikosti lesenih delov v naravnozeleni barvi. Poleg klasičnih kock, blokov in valjev vsebuje tudi piramide, mostove in druge oblike. To omogoča gradnjo neverjetnih struktur. Komplet vsebuje 45 kosov. Osnovna velikost kocke je 27 mm.
Opis in lastnosti
15,79 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Lesena sestavljanka iz različnih oblik in velikosti lesenih delov v naravnozeleni barvi. Poleg klasičnih kock, blokov in valjev vsebuje tudi piramide, mostove in druge oblike. To omogoča gradnjo neverjetnih struktur. Komplet vsebuje 45 kosov. Osnovna velikost kocke je 27 mm. Komplet je namenjen otrokom od 2. leta starosti naprej. Izdelek izpolnjuje zahteve EU za varnost igrač.

Komplet je pakiran v trdo kartonsko škatlo. Velikost paketa je 120x120x180 mm. Igrača bo pri otrocih razvijala motorične sposobnosti, estetski čut in pozitiven odnos do naravnega materiala – lesa.

Te lesene igrače iz Češke so izdelane iz kakovostnega lesa, ki se pridobiva v gorskih regijah Srednje Evrope. Za barvanje uporabljamo le visokokakovostne, certificirane in ekološke barve in lake, ki ustrezajo standardu EN 71 in ne onesnažujejo okolja. Ker so igrače namenjene predvsem najmlajšim otrokom, je posebna pozornost namenjena tehnološkemu postopku in sestavljanju, kar zagotavlja stalno in visoko kakovost izdelkov. Lesene igrače Detoa so med najkakovostnejšimi in najbolj estetskimi lesenimi igračami, ki so trenutno na voljo na evropskem in domačem trgu. Z nakupom igrač boste pri otrocih razvijali motorične sposobnosti, estetsko občutljivost in pozitiven odnos do naravnega materiala – lesa. K igračam Detoa se vračajo že generacije. Stari starši, starši – vsi so odraščali z igračami Schowanek, Tofa in DETOA.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Detoa
Dimenzije 120 x 120 x 180 mm
Izdelano v Evropi Da
Leta od 2 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, orientacijo, domišljijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 8593547030309
Koda izdelka Det_14249
Recenzije (1×)

Recenzije (1x)

2,0
0x
0x
0x
1x
0x
  • Preverjena stranka

Alternativni izdelki