Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Leseni porivalček – Krtek

Igrača je primerna za otroke od 1. leta starosti dalje.Igrača za potiskanje podpira prve korake otrok. Krtek se ziblje z ene strani na drugo in med premikanjem zvoni z zvončkom. Izdelek je varen za zdravje in izpolnjuje vse standarde EU. Želim vedeti več
25,39 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Igrača je primerna za otroke od 1. leta starosti dalje.Igrača za potiskanje podpira prve korake otrok. Krtek se ziblje z ene strani na drugo in med premikanjem zvoni z zvončkom. Izdelek je varen za zdravje in izpolnjuje vse standarde EU. Velikost igrače je 100 x 540 mm. 

Te lesene igrače iz Češke so izdelane iz kakovostnega lesa, ki se pridobiva v gorskih regijah Srednje Evrope. Za barvanje uporabljamo le visokokakovostne, certificirane in ekološke barve in lake, ki ustrezajo standardu EN 71 in ne onesnažujejo okolja. Ker so igrače namenjene predvsem najmlajšim otrokom, je posebna pozornost namenjena tehnološkemu postopku in sestavljanju, kar zagotavlja stalno in visoko kakovost izdelkov.

Lesene igrače Detoa so med najkakovostnejšimi in najbolj estetskimi lesenimi igračami, ki so trenutno na voljo na evropskem in domačem trgu. Z nakupom igrač boste pri otrocih razvijali motorične sposobnosti, estetsko občutljivost in pozitiven odnos do naravnega materiala – lesa. K igračam Detoa se vračajo že generacije. Stari starši, starši – vsi so odraščali z igračami Schowanek, Tofa in DETOA.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Detoa
Dimenzije 100 x 540 mm
Izdelano v Evropi Da
Leta malčki
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo čutila, motoriko
Tip igrače igrače
EAN 8593547131518
Koda izdelka Det_13347
Alternativni izdelki
5,0
2x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno