Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Magnetni avto TEGU - Poppy Racer

Magnetni dirkač TEGU potrebuje hitrost. Sestavite podvozje, pokrov motorja ter voznika in dirkač se lahko odpravi na pot. Avto je sestavljen iz 3 delov, ki jih lahko na različne načine sestavite v svojem cool-oblikovanem vozilu. Ali boste izbrali samo eno ali boste ustvarili ekipo s kombinacijo vseh tekmovalcev? Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti


Magnetni dirkač TEGU potrebuje hitrost. Sestavite podvozje, pokrov motorja ter voznika in dirkač se lahko odpravi na pot. Avto je sestavljen iz 3 delov, ki jih lahko na različne načine sestavite v svojem cool-oblikovanem vozilu. Ali boste izbrali samo eno ali boste ustvarili ekipo s kombinacijo vseh tekmovalcev?

Tegu je edinstven lesen magnetni komplet iz ekoloških materialov in nestrupenih barv. V vsakem natančno in večinoma ročno obdelanem kosu se skriva skoraj neviden magnet, zahvaljujoč kateremu je mogoče posamezne dele med seboj povezati in tako ustvariti zanimive konstrukcije. Komplet pri otrocih razvija ustvarjalnost, domišljijo in fino motoriko.

Posamezni kompleti Tegu so medseboj združljivi.

Komplet vsebuje 3 kose: podvozje, pokrov motorja in voznika.

Primerno za otroke od 1. leta dalje.

Z nakupom kompleta Tegu prispevate k dobremi stvari. Tegu del prihodkov od prodaje vlaga v zasaditve novih dreves, zaposluje avtohtono prebivalstvo v Hondurasu, eni najrevnejših držav na zahodni polobli, in pošilja honduraške otroke v šolo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Tegu
Dimenzije 17,7 x 8 x 12,6 cm
Ekološki izdelek Da
Leta od 2 let, od 3 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, domišljijo, spretnost
Teža 0,21 kg
Tip igrače igrače
EAN 858790006425
Koda izdelka TEGU_MRD-PTL-801T_xx
Dodatki Alternativni izdelki
5,0
3x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

    TEGU ponuja novo dimenzijo igrač, ki zabavajo tako otroke kot odrasle. Avtomobilček je dobil najin sinček, a si ga včasih sposodi očka, pa tudi jaz, mama.
  • tereza

    Pričakovala sem, da bo igrača v celoti magnetna in ne samo delčki