Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Ekološki izdelek:
Leta:
Namenjeno:
Razvijajo:
Tip igrače:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

Tegu: Lesene magnetne sestavljanke

Edinstvena lesena magnetna sestavljanka Tegu izvira iz Hondurasa v Srednji Ameriki, njegova ustvarjalnost pa spominja na uspešno gradbeno sestavljanko KAPLA. Igra z lesenimi magnetnimi kockami razvija domišljijo, fino motoriko in pomaga pridobiti občutek za material. Sestavljanka je certificirana za otroke od 1 leta starosti. Tako je izjemna, da jo uvrščamo v kategorijo od 1 leta do 100 let.

Ustanovitelja podjetja Tegu sta brata Chris in Will Haughey. Podjetje Tegu ne proizvaja le lepih, kakovostnih lesenih kock, temveč tudi pozitivno vpliva na skupnost in celotno honduraško družbo. Temelji na načelih pravične trgovine, ki temeljijo na neizkoriščanju in dobrih delovnih pogojih za zaposlene v multinacionalkah. Kaj to pomeni? Vsi zaposleni imajo enake pogoje, ugodnosti in delovni čas. S Tegu se lahko hkrati igrate in pomagate!

Izbirate lahko med klasičnimi kompleti magnetnih kock Tegu ali potovalnimi kompleti. Vse sestavljanke Tegu so med seboj združljive. Razširite svet Tegu z nakupom več kompletov in svojim otrokom omogočite veliko ustvarjalne zabave!
Želim vedeti več

Agata priporoča lesene magnetne sestavljanke

Prikazanih 1 - 24 od 45
< 1