Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Magnetna plavajoča igrača za zlaganje TEGU

Leseni magnetni vložek iz kolekcije Tegu za najmlajše otroke. Magične magnetne sile privlačijo ali odbijajo koščke - odvisno od tega, kako jih postavite na stebre. Lahko pa razmontirate in sestavite magnete po lastni domišljiji - možnosti je neskončno. Želim vedeti več
32,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti


Leseni magnetni vložek iz kolekcije Tegu je namenjen otrokom od 1. leta dalje. Magične magnetne sile privlačijo ali odbijajo koščke - odvisno od tega, kako jih postavite na stebre. Lahko pa razmontirate in sestavite magnete po lastni domišljiji - možnosti je neskončno.Komplet vsebuje matično ploščo, dve palčki, dve lutki in šest blazinic v različnih barvah. Blagovna znamka Tegu pri proizvodnji igrač uporablja ekološki material in nestrupene barve. Igra je zelo preprosta - otroci poskušajo v podlago namestiti palice in nanje nanizati barvne bloke. Na vrhu sedita dve prikupni lutki. Ljubka igrača ponuja veliko več. Otroci lahko začutijo lepo izdelan lesen material, le podrgne si ga ob roke in otrok bo začutil antistresne učinke. Privlačenje in odbijanje magnetov je preprosto pomirjujoče!Magneti so popolnoma varni. V vsakem natančno in večinoma ročno obdelanem kosu se skriva skoraj neviden magnet, zahvaljujoč kateremu je mogoče posamezne dele med seboj povezati in tako ustvariti zanimive konstrukcije. Komplet pri otrocih razvija ustvarjalnost, domišljijo in fino motoriko. Posamezni kompleti Tegu so medseboj združljivi.

Komplet pri otrocih razvija ustvarjalnost, domišljijo in fino motoriko. Posamezni kompleti Tegu so medseboj združljivi.Z nakupom kompleta Tegu prispevate k dobremi stvari. Tegu del prihodkov od prodaje vlaga v zasaditve novih dreves, zaposluje avtohtono prebivalstvo v Hondurasu, eni najrevnejših držav na zahodni polobli, in pošilja honduraške otroke v šolo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Tegu
Božični nasvet Da
Dimenzije 15,5 x 8,8 x 21,7 cm
Ekološki izdelek Da
Leta malčki
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, domišljijo, spretnost
Teža 0,6 kg
Tip igrače igrače
EAN 858790006432
Koda izdelka TEGU_STA-BGY-801T
Dodatki Alternativni izdelki
5,0
4x
0x
0x
0x
0x
 • Anonimno

 • Jana

  Neverjetna kombinacija plemenitega materiala in magnetnih lastnosti. Priporočam za otroke od 1 do 2 let starosti. Delo s fino motoriko, koordinacijo oko-roka in trening potrpežljivosti. Veliko možnosti za uporabo, otroka bo zabavala dolgo. Nežne nestrupene barve in kvalitetna izdelava.
  Višja cena
 • Anonimno

  Lep in kvaliteten dizajn
  Prijeten na dotik in na pogled
  Svetle pestre barve, nestrupene
  Variabilnost
  Razvoj kreativnosti
  Kakovost ustreza ceni
  Možnost kombiniranja z drugimi magnetnimi kompleti Tegu
  Čudovita kreativna igrača. Pritegnila je oba sina (1,5 in 5 let). Otroci jo lahko dobro držijo v roki, barve so umirjene in pisane. Velika prednost je možnost kombiniranja z drugimi magnetnimi kompleti Tegu. Dizajn je zelo kvaliteten, brez ostrih robov, vse se prilega tako, kot se mora, magneti so postavljeni tako, da ne izpadajo in ne motijo. Oba fanta se lahko s to igračo igrata dolgo časa in vsak na svoj način. Zagotovo bomo naročili še več kompletov.
 • Anonimno