Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Magnetna plavajoča igrača za zlaganje TEGU

Leseni magnetni vložek iz kolekcije Tegu za najmlajše otroke. Magične magnetne sile privlačijo ali odbijajo koščke - odvisno od tega, kako jih postavite na stebre. Lahko pa razmontirate in sestavite magnete po lastni domišljiji - možnosti je neskončno. Želim vedeti več
32,99 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti


Leseni magnetni vložek iz kolekcije Tegu je namenjen otrokom od 1. leta dalje. Magične magnetne sile privlačijo ali odbijajo koščke - odvisno od tega, kako jih postavite na stebre. Lahko pa razmontirate in sestavite magnete po lastni domišljiji - možnosti je neskončno.Komplet vsebuje matično ploščo, dve palčki, dve lutki in šest blazinic v različnih barvah. Blagovna znamka Tegu pri proizvodnji igrač uporablja ekološki material in nestrupene barve. Igra je zelo preprosta - otroci poskušajo v podlago namestiti palice in nanje nanizati barvne bloke. Na vrhu sedita dve prikupni lutki. Ljubka igrača ponuja veliko več. Otroci lahko začutijo lepo izdelan lesen material, le podrgne si ga ob roke in otrok bo začutil antistresne učinke. Privlačenje in odbijanje magnetov je preprosto pomirjujoče!Magneti so popolnoma varni. V vsakem natančno in večinoma ročno obdelanem kosu se skriva skoraj neviden magnet, zahvaljujoč kateremu je mogoče posamezne dele med seboj povezati in tako ustvariti zanimive konstrukcije. Komplet pri otrocih razvija ustvarjalnost, domišljijo in fino motoriko. Posamezni kompleti Tegu so medseboj združljivi.

Komplet pri otrocih razvija ustvarjalnost, domišljijo in fino motoriko. Posamezni kompleti Tegu so medseboj združljivi.Z nakupom kompleta Tegu prispevate k dobremi stvari. Tegu del prihodkov od prodaje vlaga v zasaditve novih dreves, zaposluje avtohtono prebivalstvo v Hondurasu, eni najrevnejših držav na zahodni polobli, in pošilja honduraške otroke v šolo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Tegu
Božični nasvet Da
Dimenzije 15,5 x 8,8 x 21,7 cm
Ekološki izdelek Da
Leta dojenčki in malčki
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, domišljijo, spretnost
Teža 0,6 kg
Tip igrače igrače
EAN 858790006432
Koda izdelka TEGU_STA-BGY-801T
Dodatki
Alternativni izdelki
5,0
3x
0x
0x
0x
0x
  • Jana

  • Anonimno

  • Anonimno