Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Brezplačnadostava

Magnetni komplet TEGU Tints - 24 kosov

Magnetni komplet Tegu TINTS vsebuje 24 lesenih magnetnih delov v petih oblikah, shranjenih v lični škatli, na kateri boste našli tudi navdih za gradnjo. Natančno (večinoma ročno izdelani) leseni kosi imajo vgrajen magnet, ki ni viden, zaradi česar je komplet čaroben in tudi varen.
Opis in lastnosti
73,99 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti


Magnetni komplet Tegu TINTS vsebuje 24 lesenih magnetnih delov v šestih oblikah, shranjenih v lični škatli, na kateri boste našli tudi navdih za gradnjo.

Tegu je edinstven lesen magnetni komplet iz ekoloških materialov in nestrupenih barv. V vsakem natančno in večinoma ročno obdelanem kosu se skriva skoraj neviden magnet, zahvaljujoč kateremu je mogoče posamezne dele med seboj povezati in tako ustvariti zanimive konstrukcije. Komplet pri otrocih razvija ustvarjalnost, domišljijo in fino motoriko.

Posamezni kompleti Tegu so medseboj združljivi.

Komplet vključuje: 4 srednji bloki, 4 mega dolge deščice, 6 dolgih deščic, 4 kratke deščice, 4 kocke, 2 kladi

Primerno za otroke od 1. leta dalje.

Z nakupom kompleta Tegu prispevate k dobremi stvari. Tegu del prihodkov od prodaje vlaga v zasaditve novih dreves, zaposluje avtohtono prebivalstvo v Hondurasu, eni najrevnejših držav na zahodni polobli, in pošilja honduraške otroke v šolo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Tegu
Ekološki izdelek Da
Leta od 3 let, od 2 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, domišljijo, spretnost
Teža 1,05 kg
Tip igrače sestavljanke
EAN 853606003674
Koda izdelka TEGU_24P-TNT-306T
Recenzije (1×)

Recenzije (1x)

5,0
1x
0x
0x
0x
0x
 • Kristynnnkka

  * barve
  * gladka površina
  * možnost vključevanja domišljije in ustvarjalnosti otrok in staršev
  * možnost kombinacije z drugimi igračami, ki jih otroci najdejo doma
  * kompleta prej nismo poznali, zato je bilo super, da smo si razširili obzorja o tem, kaj je na trgu
  * edini majhen minus je število kock ... za 4 otroke (bolj za tri, ki se zares zanimajo za gradnjo) se iz testnega pakiranja ne da sestaviti veliko, ampak če ga kombinirate z drugimi igračami ali dokupite ta velikanski paket, potem bo to zagotovo odlična izbira
  Zahvaljujemo se vam za priložnost, da smo z našimi otroki lahko preizkusili komplet. V roke smo dobili čudovite, pisane kocke, s katerimi se je igrala celotna družina. Kakor zmeraj je bilo idilično opazovati zanimanje otrok za nekaj novega, preučevati, kako je mogoče, da se dve kocki privlačita ali pa se, nasprotno, oddaljujeta ena od druge. S tem kompletom se lahko igra cela družina, zgradite lahko karkoli želite, kombinirali smo ga z živalmi, z drugimi kockami, punčkami itd., skratka vse, kar najdete doma. Edina majhna pomanjkljivost je bilo število kock v kompletu, kar pa bomo rešili z dodatnim nakupom ... s tem, kar smo prejeli, se 4 otroci ne morejo najbolje igrati, ampak ko je imel vsak možnost, da se igra sam, je šlo :) zato smo se odločili za možnost kombiniranja z drugimi igračami, ki smo jih že imeli doma :)
Alternativni izdelki