Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Brezplačnadostava

Magnetni komplet TEGU Tints - 42 kosov

Magnetni komplet Tegu TINTS vsebuje 42 lesenih magnetnih delov v petih oblikah, shranjenih v lični škatli, na kateri boste našli tudi navdih za gradnjo. Natančno (večinoma ročno izdelani) leseni kosi imajo vgrajen magnet, ki ni viden, zaradi česar je komplet čaroben in tudi varen.
Opis in lastnosti
132,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti


Magnetni komplet Tegu TINTS vsebuje 42 lesenih magnetnih delov v devetih oblikah, shranjenih v lični škatli, na kateri boste našli tudi navdih za gradnjo.

Tegu je edinstven lesen magnetni komplet iz ekoloških materialov in nestrupenih barv. V vsakem natančno in večinoma ročno obdelanem kosu se skriva skoraj neviden magnet, zahvaljujoč kateremu je mogoče posamezne dele med seboj povezati in tako ustvariti zanimive konstrukcije. Komplet pri otrocih razvija ustvarjalnost, domišljijo in fino motoriko.

Posamezni kompleti Tegu so medseboj združljivi.

Komplet vključuje: 4 visoki bloki, 4 srednji bloki, 6 mega dolgih plošč, 6 dolgih deščic, 6 kratkih deščic, 6 kock, 2 poševni prizmi, 4 trapezne klade in 4 kolesa

Primerno za otroke od 1. leta dalje.

Z nakupom kompleta Tegu prispevate k dobremi stvari. Tegu del prihodkov od prodaje vlaga v zasaditve novih dreves, zaposluje avtohtono prebivalstvo v Hondurasu, eni najrevnejših držav na zahodni polobli, in pošilja honduraške otroke v šolo.

Uvrščeno v kategorije

Kristýna
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Tegu
Božični nasvet Da
Ekološki izdelek Da
Leta od 2 let, od 3 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, domišljijo, spretnost
Teža 2 kg
Tip igrače sestavljanke
EAN 853606003704
Koda izdelka TEGU_42P-TNT-306T
Recenzije (3×)

Recenzije (3x)

5,0
3x
0x
0x
0x
0x
  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

    lep dizajn kock s skritim magnetom
    42 delov je premalo tudi za enega otroka, da bi ustvaril zgradbo, ko ga igra prevzame, 2 otroka se z njo ne bosta igrala
    Komplet je preveč drag, da bi lahko kupili dva
Dodatki Alternativni izdelki