Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Ustvarjanje Risanje in pobarvanke Pobarvanke Otroški kolaži za izrezovanje - hišni ljubljenčki

Otroški kolaži za izrezovanje - hišni ljubljenčki

Velika ustvarjalna zabava za otroke od 5 let. Velika pobarvanka vsebuje 24 listov s slikami hišnih ljubljenčkov. Na vsakem listu so posamezni deli živali s perforiranimi robovi za lažje odstranjevanje. Otroci pobarvajo sliko, odstranijo posamezne dele iz lista in s pomočjo lepila sestavijo kolaž živali. Nastala podoba živali je tako odvisna samo od domišljije vaših otrok. Rep mačke lahko visi dol ali maha veselo navzgor. Tace so lahko na tleh ali je ena v zraku, kot da hodi. Kaj pa izumiti žival, ki ne obstaja? Delovni zvezek za kolaže podpira otrokovo domišljijo in razvija zbranost otrok ter spodbuja razvoj fine motorike. Velikost delovnega zvezka je 21 x 20 cm.
Opis in lastnosti
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Velika pobarvanka za otroke od 5 let vsebuje 24 listov s slikami hišnih ljubljenčkov. Na vsakem listu so posamezni deli živali s perforiranimi robovi za lažje odstranjevanje. Otroci pobarvajo sliko, odstranijo posamezne dele iz lista in s pomočjo lepila sestavijo kolaž živali. Nastala podoba živali je tako odvisna samo od domišljije vaših otrok. Rep mačke lahko visi dol ali maha veselo navzgor. Tace so lahko na tleh ali je ena v zraku, kot da hodi. Kaj pa izumljanje živali, ki ne obstaja?

Delovni zvezek za ustvarjanje kolažev spodbuja otroško domišljijo in poudarja zbranost otrok in razvoj fine motorike. Velikost delovnega zvezka je 21 x 20 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Avenue Mandarine
Dimenzije 21 x 20 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta od 5 let, od 6 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo ustvarjalnost, motoriko, domišljijo, spretnost
Tip igrače ustvarjanje
EAN 3609510520434
Koda izdelka AVMAN_GY043_xx
Recenzije (1×)

Recenzije (1x)

5,0
1x
0x
0x
0x
0x
  • Preverjena stranka

Alternativni izdelki