Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Zastave:
Izdelano v Evropi:
Leta:
Namenjeno:
Razvijajo:
Tip igrače:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

Avenue Mandarine: Zabavne ustvarjalne igrače

Francoska blagovna znamka Avenue Mandarine predstavlja izobraževalne igre za najmanjše in zabavne ustvarjalne komplete. Ponudba ustvarjalnih kompletov te blagovne znamke je ogromna. Velik del teh so pobarvanke. Toda pozor! Obstajajo pobarvanke in pobarvanke iz Avenue Mandarine, ki, ko jih pobarvamo, služijo kot prstna lutka za majhne gledališke predstave ali maska za pustovanje ali za rojstnodnevno zabavo. Poleg pobarvank ponuja Avenue Mandarine tudi komplete za vezenje, predpripravljene obeske za ključe, ki jih je treba sešiti, komplete za izrezovanje, kreativne komplete za izdelavo nakita ali lovilcev sanj, komplete z nalepkami in dekupaž. Otroci se bodo z ustvarjalnimi kompleti zelo zabavali. Kot starši boste veseli dejstva, da kompleti spodbujajo samostojnost in koncentracijo, razvijajo ročno spretnost in potrpežljivost ter spodbujajo otrokovo domišljijo.

Blagovno znamko Avenue Mandarine je podjetje Clairefontaine na francoskem trgu predstavilo leta 2010. Pri tem je stavila na elegantno francosko oblikovanje, nežno grafiko in prefinjenost izdelkov do najmanjših podrobnosti, ki jih razlikujejo od drugih. Priljubljenost blagovne znamke Avenue Mandarine še naprej narašča. Trenutno ga uvažajo v več kot 50 držav po vsem svetu.

Zakaj se blagovna znamka imenuje Avenue Mandarine (Mandarinova avenija)? Mandarine izražajo sadni okus otroštva, ki je nepozaben. Nepozabni naj bodo radostni trenutki, ki jih otroci preživijo z družino, prijatelji ali sami v ustvarjalni igri s čudovitimi igračami iz Avenue Mandarine
Želim vedeti več

Agata priporoča ustvarjalni kompleti

Prikazanih 1 - 24 od 73
< 1 3 4