Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Pipolo – igra s kartami

Znate blefirati? Pa znate blefirati bolje kot drugi? Preizkusite igro Pipolo in prepričajte ostale, da v roki držite karto z oblečeno živaljo, čeprav imate v resnici karto popolnoma gole živali! Zabavna igra blefiranja s kartami za 2–4 igralce od 5 do 99 let. Želim vedeti več
8,59 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Preberite si podrobna pravila te zanimive igre.

Igra blefiranja s kartami za 2–4 igralce od 5 do 99 let starosti. Med igro mora igralec prepričljivo blefirati in tako zavesti svoje nasprotnike. Vsak igralec dobi 8 kart. Prvi igralec odloži eno karto obrnjeno navzgor in pove, ali je žival oblečena, kosmata ali pernata. Preostali igralci na mizo položijo eno karto, tokrat obrnjeno navzdol, in lahko blefirajo ali povedo resnico o tem, ali je žival oblečena ali kosmata. Če eden izmed igralcev dvomi v iskrenost enega od svojih nasprotnikov, bo v trenutku, ko ta položi svojo karto, rekel: »Pipolo!« Tako imenovani lažnivec mora obrniti svojo karto. Če je res lagal, mora vzeti cel kupček kart, če pa ni lagal, vzame kupček kart igralec, ki ga je obtožil za lažnivca. Igralec, ki je vzel kupček, nadaljuje z igro in položi na mizo naslednjo karto. Igra se konča v trenutku, ko eden izmed igralcev nima več kart.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Djeco
Dolžina 15 min
Leta od 5 let, od 6 let
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo spomin in
Število igralcev 2-4
Tip igrače igre
EAN 3070900051089
Koda izdelka DJ05108
Alternativni izdelki
5,0
2x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno