Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Stampo textil - Čarobni samorogi - 14 ks

Praktičen 14 delni komplet univerzalnih gumijastih žigov na globoki teksturi iz pene in z motivi samorogov. Del kompleta je blazinica s črno barvo za tekstil! Štampiljka pa je primerna za štempljanje s katerim koli črnilom, ki ga imate na razpolago. Imajo globoko teksturo in lahko se jih uporabi na papirju, tekstilu, polimeru, keramiki in drugih površinah, vendar pa je potrebno izbrat črnilo ki je primerno za dano površino.
Opis in lastnosti
15,96 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Tukaj si lahko ogledate kratek video kako se s štampiljkami dela. Univerzalne gumijaste štampiljke na osnovi iz pene. Tako lahko izdelate na desetine najrazličnejših šalov, potiskajte domači tekstil, tekstilne torbe ali superge. Domišljiji nima omejitev!

In ne le to! S temi štampiljkami lahko tiskate tudi na papir. Izkoristite njihovo velikost, moderne motive in svojo fantazijo za različne projekte. Dodaten bonus je blazinica z barvo za tekstil! In odlična novica za tiste, ki radi delate albume: črnilo se na papirju obnaša kot trajno in se v stiku z vodo ne spremeni! Torej, akvareli, vodne barvice, alkoholni flomastri, kar koli si omislite - lahko skočite naravnost v ustvarjanje!

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Aladine
Leta od 12 let, od 6 let, od 9 let
Namenjeno dekletu
Razvijajo ustvarjalnost, domišljijo
Tip igrače ustvarjanje
EAN 3660016052652
Koda izdelka raz_05265
Recenzije (1×)

Recenzije (1x)

5,0
1x
0x
0x
0x
0x
  • Preverjena stranka