Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Božično ustvarjanje: Pismo Božičku

Božično ustvarjanje: Pismo Božičku

Prenesite brezplačno 16. nov. 2023 1 minuta
Tereza Kotilová
Ali boste z otroki napisali Božičku pismo in želite to storiti na izviren in ustvarjalen način? Otrokom natisnite naš božični list, s katerim bo pisanje pisma Božičku takoj bolj veselo.

Božično ustvarjanje: Pismo Božičku

Božiček in božič sta ključni sestavini čarobnega otroštva (tudi v času, ko otroci ne verjamejo več v obstoj Božička). Otrokom ne smemo pozabiti razložiti, da pismo Božičku vsebuje željo, in ne naročila ali ukazov. Božiček si bo želje vzel k srcu in jih izpolnil po svojih najboljših močeh. Nekatere bo izpolnil, drugih ne. In če nekaterih ne izpolni, ima za to zagotovo svoje razloge. Moramo spoštovati Božičkovo odločitev in znati biti hvaležni ter se veseliti vsega, kar najdemo pod drevescem.

Pismo Božičku - brezplačen prenos za otroke

 

Agatin nasvet: Preberite, kako Agata in Matej pišeta pismo Božičku, ali se pustite navdihniti z našimi idejami za božična darila za otroke vseh starosti.

Želimo vam ustvarjalen in čudovit adventni čas!

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.