Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Božično ustvarjanje: Angelček

Božično ustvarjanje: Angelček

Prenesite brezplačno 20. nov. 2023 1 minuta
Tereza Kotilová
Za vas imamo majhno darilo za predbožično ustvarjanje z otroki. Prenesite božičnega angelčka, ga pobarvajte, izrežite, zložite in uživajte v skupnem druženju.

Božično ustvarjanje: Angelček

Brezplačno si prenesite božičnega angelčka in ga sami dokončajte. Preprosto ga pobarvajte, izrežite, zložite in z njim okrasite svoj dom.

Na sliki ne smejo manjkati naše priljubljene podrobnosti: Poglejte sive oblike za prerisovanje. Spominjajo na grafomotorične vaje. Otroci bodo okrasili svojega papirnatega angelčka, vi pa boste imeli dober občutek, da so potrenirali eno najpomembnejših spretnosti za predšolske otroke. 

Če se želite doma resnično zabavati, lahko angelčkaa natisnete večkrat, ga vsakič drugače pobarvate in zložite celotno angelsko družino.
 
Božično ustvarjanje: Angelček

Namig za konec: Za barvanje angelčka so odlične barvice ali flomastri Maped, ki puščajo zelo bogate sledi. Najmlajši lahko med barvanje, uporabijo voščeno barvno kroglo.


Angelčka za vaše božično ustvarjanje je pripravil naš ilustrator Martin Šojdr (studio pukpuk.cz).

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.