Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog NOVOST: Ustvarjalni kompleti Djeco

NOVOST: Ustvarjalni kompleti Djeco

Nasveti pri izbiri iger in igrač 4. mar. 2022 2 minuti
Tereza Kotilová
Naša priljubljena blagovna znamka Djeco je za letošnje leto pripravila nekaj domiselnih novosti. Zelo smo veseli, da vam tokrat lahko predstavimo eno od njih. To so zabavni in ustvarjalni kompleti, ki so jih navdihnili veliki umetniki. Podrobneje si oglejte posamezna dela in se skupaj z otroki potopite v svet umetnosti.
Pridružite se nam in pokukajte v škatle zabavnih in ustvarjalnih iger Djeco, ki so jih navdihnili veliki svetovni umetniki. Spoznajte kreativne komplete "Inspired by", ki bodo vas in vaše otroke povezali z velikimi umetniki, kjer boste lahko skušali poustvariti njihova dela v različnih tehnikah.


 

Ustvarjalni komplet Inspired by Giuseppe Arcimboldo

Giuseppe Arcimboldo je bil slikar 16. stoletja, ki je svoja dela ustvarjal na habsburškem dvoru na Dunaju in v Pragi. Znan je bil po tem, da je svoje slike sestavljal iz sadja in zelenjave. Gotovo se spomnite slike Rudolfa II. z naslovom Rudolf II. kot Vertumnus. Poskusimo ustvariti takšno sliko s pomočjo nalepk. Ustvarjate lahko po priloženih navodilih ali po svoji domišljiji.

Ustvarjalni komplet Inspired by Giuseppe Arcimboldo

Ustvarjalni komplet Inspired by Pablo Picasso

S svojimi otroki se poskusite približati delom Pabla Picassa, utemeljitelja kubizma. Ustvarite zabavne in izvirne kolaže s koščki mozaika, lepilom in osnovnimi barvami ter postanite mojster platna. Potrebujete le spretne roke in dobro voljo. Navsezadnje ni nikoli prepozno, da se podate v svet umetnosti.

Ustvarjalni komplet Inspired by Pablo Picasso

Ustvarjalni komplet Inspired by Paul Gauguin

Ta ustvarjalni komplet je povezan z velikim mojstrom postimpresionizma Paulom Gauguinom. Pod čopiči vaših otrok bodo zaživele čudovite podobe, ko bodo postopoma nanašali barvo na ilustrirane akvarelne podlage.

Ustvarjalni komplet Inspired by Paul Gauguin
 
Vsi drugi ustvarjalni kompleti iz serije Inspired by so zelo zabavni in otrokom ponujajo številne dejavnosti. Poleg zgoraj omenjenega slikanja, lepljenja nalepk ali lepljenja z lepilom se lahko otroci preizkusijo tudi v praskanju ali suhem prenašanju.


Katero od Djecovih ustvarjalnih iger boste preizkusili s svojimi otroki?
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.