Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Prenesite si brezplačno: Grafomotorika za predšolske otroke

Prenesite si brezplačno: Grafomotorika za predšolske otroke

Prenesite brezplačno 2. avg. 2022 1 minuta
Tereza Kotilová
Prenesite si to igrivo grafomotorično pobarvanko s šolskimi nahrbtniki za svojega predšolskega otroka in ga na igriv način pripravite na vstop v šolo.

Brezplačno si prenesite: Grafomotorika za predšolske otroke

Na zabaven in barvit način pripravite svojega bodočega šolarja ali šolarko na vstop v šolo. Ne obremenjujte se s spremembami, ki so pred vami, in uživajte v izmišljanju vzorcev za šolsko torbo, ki bo šolarja vsak dan spremljala več let.

Prenesite naši dve grafomotorični pobarvanki in skupaj pobarvajte sanjsko šolsko torbo:

Brezplačen prenos grafomotoričnih pobarvank     Brezplačen prenos grafomotoričnih pobarvank

Zakaj so grafomotorične vaje pomembne?

Glavni cilj teh vaj je sprostiti zapestje in ga pripraviti na pravilno pisanje v 1. razredu. Ko bo otrok začel hoditi v šolo, bo moral obvladati številne naloge in področja. Težavno in počasno pisanje otrokom meče polena pod noge, otežuje njihovo učenje in po nepotrebnem ustvarja stres tako v razredu kot doma pri opravljanju domačih nalog.

Vendar pa zapestja ni težko razgibati. V pomoč vam bodo grafomotorične pobarvanke, kot je ta, otrok pa sploh ne bo opazil, da pravzaprav opravlja "nalogo". Te vaje so tudi priložnost, da otroka naučite, kako pravilno držati pisalo in da nanj ne pritiska premočno. Pobarvanke so igrive, lahko jih večkrat natisnete, uživate v menjavanju barv in motivov ter ustvarite svojo domišljijsko zbirko šolskih nahrbtnikov. Vaš bodoči šolar ne bo niti opazil, da je ravnokar počel nekaj s tako nerazumljivim poimenovanjem, kot je "grafomotorična vaja".

Brezplačen prenos grafomotoričnih pobarvank

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.