Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog SmartGames - logične igre

SmartGames - logične igre

Navodila družabnih iger za prenos 1. jan. 2023
Kristýna Křížová
Originalne 3D-logične igre za vso družino.

Ime igre: SmartGames - Cube Duel , koda: SGM201
Opis: Logična igra za 1 do 2 igralca od 10 let. Balansirajte posamezne dele in strateško izbirajte med napadom in obrambo. Najpomembneje pa je, da na vrhu dobite svojo barvo! 
Pravila za prenos
 

Ime igre: SmartGames - Dragon Inferno, koda: SGM505
Opis: Ta logična igra je namenjena 2 igralcema od 7 let in bo preizkusila vaše strateške sposobnosti. Zgradite in ubranite svoje kraljestvo, sicer boste zgoreli v plamenih! Cilj igralcev je zgraditi največje kraljestvo v zmajevi dolini.
Pravila za prenos

Ime igre: SmartGames - Froggit, koda: SGM501.
Opis: Boste pomagali žabji družini pri preskakovanju ribnika? Vendar pazite na ribe. Naloga igralcev je, da svoje žabe spravijo čez ribnik in preprečijo, da bi to storili tudi nasprotni igralci.
Pravila za prenos

 

Ime igre: SmartGames - Grabbit, koda: SGM510
Opis: Imate radi zelenjavo? Zajci vsekakor. Lačni so in skačejo po vrtu. Ko zajci pogledajo pod liste, se prikažejo različne vrste zelenjave. Pomembno pa je, da si zapomnite, kje je posajena katera zelenjava. V nasprotnem vam jo bodo odnesle živali, ki živijo pod zemljo. 
Pravila za prenos

Spletna trgovina
Deli
Kristýna Křížová Kristýna je ustanoviteljica in duša Agatinega sveta in ga usmerja. Skupaj s sestro Lucio raziskujeta češke in tuje blagovne znamke, da bi v Agatin svet vključili najboljše igre in igrače. Kajti samo igre, igrače, knjige in sestavljanke, ki jih odlikujejo koristnost za otroke, kakovost izdelave, varnost in dizajn, so lahko del Agatinega sveta. In to je svet, ki ga ustvarjajo za nas.