Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Izbiramo šolsko torbo za nižje razrede osnovne šole z mislijo na zdrav hrbet

Izbiramo šolsko torbo za nižje razrede osnovne šole z mislijo na zdrav hrbet

Nasveti za starše šolarjev 15. mar. 2024 4 minute
Tereza Kotilová
Še vedno niste izbrali šolske torbe za svojega malega šolarja? Če otrok obiskuje nižji razred osnovne šole (in je star od približno 6 do 11 let), imamo za vas povzetek ponudbe Agatinega sveta za to starostno skupino. Naša prednostna naloga je, da vam predstavimo šolske torbe, ki spodbujajo zdrav razvoj hrbtenice in pravilno držo vašega otroka. Prav tako mora biti to prednostna naloga pri izbiri tudi za vas.
Šolski nahrbtniki in aktovke za nižje razrede osnovne šole
 
V Agatinem svetu boste našli šolske nahrbtnike čeških proizvajalcev Topgal in nemške nahrbtnike Ergobag ali Step by StepNatančna obdelava šolskih nahrbtnikov in uporaba kakovostnih materialov zagotavljata njihovo 100-odstotno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo. Ne glede na to, katero blagovno znamko izberete, ste lahko prepričani, da ne boste zgrešili in da bo hrbet vašega otroka rasel zdravo.

Ne pozabite, da se okus otrok običajno razlikuje od okusa odraslih. Zato vam priporočamo, da otroke vključite v končno izbiro šolske torbe ali nahrbtnika, da boste lahko prepričani, da bodo v šolo odšli s svojo osebno izbrano šolsko torbo. 

Ste v dvomih, ali izbrati šolski nahrbtnik ali šolsko torbo? In katerih parametrov ne smete podcenjevati pri izbiri šolske torbe? Vse to vam povemo v članku "Kako izbrati pravo šolsko torbo ali nahrbtnik: 7 nasvetov izkušenih mamic".
 
Kako izbrati pravo šolsko torbo ali nahrbtnik: 7 nasvetov izkušenih mamic

 

Lahki šolski nahrbtniki Topgal

Češka blagovna znamka Topgal, ki je na trgu že 30 let in zato ve, kaj je dobro za hrbet vsakega šolarja in čemu se je treba izogniti, ima največjo ponudbo šolskih nahrbtnikov in torb za to starostno skupino. Topgalovi šolski nahrbtniki so lahki, imajo popolnoma anatomsko oblikovano hrbtišče, zadostno število odsevnih elementov in sodoben brezčasen dizajn. Šolarji in starši cenijo številne praktične elemente, kot so poseben žep za pijačo in prigrizke, notranji organizator in dežna prevleka za nahrbtnik.
 

Certificirane šolske torbe Step by Step podjetja HAMA

Ste se odločili, da svojemu šolarju kupite torbo, in želite jamstvo kakovosti? Potem si izberite nekaj iz ponudbe nemškega proizvajalca HAMA, npr. hibride med šolskimi torbami in nahrbtniki. Večina šolskih torb Step by step se ponaša s certifikatom kakovosti AGR, ki zagotavlja pravilen razvoj otrokovega hrbta.
 


Ergonomski šolski nahrbtniki Ergobag

Blagovna znamka Ergobag zelo skrbi za okolje, zato odgovorno pristopa k njegovemu varovanju. Tkanine, vključno z zanko zadrge, so v celoti narejene iz plastenk PET, ki jih je mogoče reciklirati. Naramnice šolskih nahrbtnikov Ergobag je mogoče enostavno prilagoditi, zato bodo z vašim šolarjem rasli še vrsto let.
 


Ste za svojega prvošolca izbrali pravo šolsko torbo? Če imate težave pri izbiri na spletu, se obrnite na nas, z veseljem vam bomo pomagali.
 
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.