Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Številka ena med šolskimi torbami Step by Step: model GRADE

Številka ena med šolskimi torbami Step by Step: model GRADE

Nasveti za starše šolarjev 4. jul. 2023 2 minuti
Tereza Kotilová
Kolekcija šolskih torb Step by Step je znana po svoji brezkompromisni kakovosti, zaradi katere jo z veseljem priporočamo staršem. Vendar imajo nekateri otroci raje šolski nahrbtnik, zato so morali starši do nedavnega poseči po drugi blagovni znamki. A ne več! Hama je svojo blagovno znamko Step by Step obogatila s šolskimi nahrbtniki GRADE. Skupaj z nami si jih oglejte pod drobnogledom.
Številka ena med šolskimi torbami Hama Step by Step: model GRADE
 

Šolski nahrbtnik Step by Step GRADE bo navdušil vse mlade šolarje. Blagovna znamka Step by Step se drži svojih preizkušenih motivov, kot so delfini, bleščeči metulji, samorogi, pajki, nogometna in vesoljska tematika.

Edinstvenost modela GRADE

V čem je model GRADE edinstven v primerjavi z drugimi modeli blagovne znamke Step by Step? V novi konstrukciji. Možnost brezstopenjske nastavitve višine naramnic z vrtljivim mehanizmom v torbi zagotavlja popolno prilagoditev neposredno na otrokovem hrbtu. Model GRADE je primeren ne le za šolo, temveč tudi za šport in prosti čas.

Priporočljivo za učence od 1. do 5. razreda osnovne šole. 

Nahrbtniki GRADE imajo po novem podaljšano garancijo na 4 leta!

Poleg tega blagovna znamke Step by Step varuje naravo! Tkanina, uporabljena za izdelavo tega modela, je izdelana iz recikliranih plastenk PET. Z nahrbtnikom GRADE se vam ni treba bati niti dežja, saj je impregniran z vodoodbojno impregnacijo brez škodljivih snovi. 

Jednička mezi školními taškami Hama Step by Step: Model GRADE

Značilnosti modela GRADE 

Zelo prilagodljiv, udoben za nošenje in športno oblikovan – tak je model GRADE! Zaradi nove konstrukcije EASY GROW je nahrbtnik edinstven. Zaradi tega bo otrokom služil več šolskih let.

Zaradi MAGIC MAGS in MAGIC MAGS FLASH vam ni treba skrbeti, da bi se otrok kmalu naveličal nahrbtnika. To so slike oz. obeski, ki se na nahrbtnik „prilepijo“ k dvema magnetnima površinama, skritima v nahrbtniku. Slike so pričvrščene z magnetom, obeski pa s sponko, zato je morebitna menjava preprosta. Ta pripomoček otroku omogoča, da popestri dizajn svoje torbe glede na razpoloženje, kar zagotavlja, da se je ne bo kmalu naveličal.

Kristýna, mama treh šoloobveznih otrok in lastnica trgovine Agatin svet, dodaja: »Iz lastnih izkušenj lahko rečem, da otroci dobesedno obožujejo cool motive. S temi zamenljivimi slikami jim lahko privoščite njihov najljubši motiv, kar je zelo enostavno in cenovno ugodno. Najbolje je, da jih izberete skupaj z otroki, saj bodo ravno oni vsak dan nosili nahrbtnik na hrbtu.«  

Številka ena med šolskimi torbami Hama Step by Step: model GRADE

Model GRADE od blizu

Šolski nahrbtnik Step by Step GRADE ima izjemno lahek, ergonomsko oblikovan hrbtni del z mehkim, zračnim oblazinjenjem in konstrukcijo iz steklenih vlaken. Naramnice v obliki črke S so oblazinjene, nastavljive in se ne vrezujejo v ramena. Z zategovalnimi trakovi na naramnicah se nahrbtnik popolnoma prilega otrokovemu hrbtu. Prsni trak je nastavljiv po višini in odstranljiv. Ledveni pas služi za optimalno porazdelitev teže torbe med ramena in boke in je prav tako snemljiv. Prsni pas prav tako zagotavlja, da nahrbtnik sedi na sredini hrbta točno tako, kot mora.

Na vseh vidnih straneh šolskega nahrbtnika GRADE so odsevni elementi, ki zagotavljajo zadostno varnost v mraku in temi. Zapiranje nahrbtnika je zasnovano z dvema magnetnima zaponkama. Ta pametna rešitev otrokom zelo olajša pogosto odpiranje in zapiranje nahrbtnika. Poleg tega je nastavljiv po višini, zato je mogoče povečati prostornino nahrbtnika.

Kam s prigrizki? Položite jih v izoliran sprednji žep ali v stranski žep z odprtino na dnu. Če se iz bidona tekočina razlije po žepu, bo odtekla skozi spodnjo odprtino, preden bi se lahko vsrkala v glavni žep in poškodovala učne pripomočke. Stabilno dno torbe z nogicami zagotavlja boljšo stabilnost ter zaščito pred vlago in umazanijo. Notranji žep je zelo prostoren. Poleg tega sta v zavihku nahrbtnika nameščeni dve elastiki. Čemu pa to, se sprašujete? Za peresnico, vendar! Preprosto jo pripnite, prihranite prostor v glavnem žepu in se izognite polomljenim barvicam, saj se peresnica trdno drži pokrova in se ne trese po celotnem nahrbtniku.

Številka ena med šolskimi torbami  Hama Step by Step: model GRADE


Kaj pomeni EASY GROW sistem?

Zahvljajujoč sistemu EASY GROW nahrbtnik raste skupaj z vašim otrokom. Blagovna znamka Step by Step je ta sistem vključila tudi v nahrbtnike coocazoo za starejše šolarje – in izkazal se je za zelo uspešnega. Starši so zadovoljni, da nahrbtnik zdrži več šolskih sezon. Model GRADE zato vključuje ta edinstveni sistem! Nahrbtnik lahko hitro prilagodite otrokovi velikosti. To zagotavlja ergonomično prenašanje od 1. do 5. razreda.

Jednička mezi školními taškami Hama Step by Step: Model GRADE

Kako veste, ali se nahrbtnik pravilno prilega? Tukaj so trije osnovni nasveti:

1. Širok je kot otrokova ramena
2. S celotno površino se prilega hrbtu
3. Konča se nad sedalnim delom


Če želite izvedeti več o tem, kako izbrati šolski nahrbtnik ali kako pravilno nositi šolski nahrbtnik, obiščite naš blog Nasveti za starše šolarjev. Tu boste našli veliko zanimivih nasvetov in informacij, ki vam in vašemu šolarju olajšajo življenje.

 

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.