Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Sprostitvene pobarvanke in zabavne naloge Djeco, ki jih lahko brezplačno prenesete

Sprostitvene pobarvanke in zabavne naloge Djeco, ki jih lahko brezplačno prenesete

Prenesite brezplačno 21. feb. 2022 1 minuta
Kateřina Hrubešová
Delovnih listov ni nikoli dovolj. Še posebej tistih, ki jih ilustrirajo vodilni umetniki francoske blagovne znamke Djeco. V njih lahko otroci vadijo naloge, osredotočene na pozornost in ugotavljanje podrobnosti, barvajo čudovite mandale ali pripovedujejo zgodbe. Prenesite brezplačne dejavnosti in omogočite otrokom, da se učijo z igro!
Smahane Girardet je ena od Djecovih dvornih ilustratork. Njene risbe morda poznate, na primer iz ustvarjalnega kompleta Mozaika – Mačka in želva, ki ga odlikuje čudovita kovinska oblika. Zdaj je pripravila deset delovnih listov s svojimi najljubšimi pobarvankami z mandalami.


Mandale so povezane z vzhodno kulturo, najbližji prevod iz sanskrta pa pomeni ornament, kolo, krog, lok ali celo magični krog. So čudoviti, mirni in dajejo pozitivno energijo. Pri barvanju se otroci urijo v koncentraciji, pazljivosti in sproščenosti rok. Dobro se obnesejo tudi pri otrocih z motnjami pozornosti, na primer. Prenesite 10 čudovitih mandal in se sproščajte.

Sproščujoče pobarvanke in zabavne naloge Djeco, ki jih lahko brezplačno prenesete

Naslednja ilustratorka, Magalie Lehuche, je pripravila 30 očarljivih delovnih listov za otroke. Otroci bodo razvrščali slike A-B-C glede na potek zgodbe. Spodbujamo vas, da delate z otroki in se pogovarjate o slikah. S pripovedovanjem zgodbe bodo otroci razvijali tekočnost govora in besedni zaklad.
 
Zabavne naloge Djeco, ki jih lahko brezplačno prenesete

Vizualno zaznavanje je v predšolskem obdobju zelo pomembno. Otroci se naučijo razlikovati osnovne barve in njihove odtenke, prepoznavati razlike v podobnih oblikah, celo zrcalno obrnjene oblike, prepoznavati podobne oblike itd. Caroline Faup je ustvarila 30 zabavnih ilustracij za vadbo vidnega zaznavanja.
 
Zabavne naloge Djeco, ki jih lahko brezplačno prenesete
 
Ali so vam slike znane? Le kako ne bi bile! Njene igrive ilustracije krasijo likovno igro Umetniška igra – Plesalka – Iris folding – zlaganje papirja ali komplet za izdelavo likov – vile
 

 

Spletna trgovina
Deli
Kateřina Hrubešová Kateřina skrbi za Facebookovo stran Agatinega sveta in je avtorica številnih člankov na Agatinem blogu. Raziskuje lastnosti naših igrač do najmanjših podrobnosti. Svoje ugotovitve piše v rednih kolumnah, ki so del naših novičnikov.