Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Dobra igrača 2023

Dobra igrača 2023

V Agatinem svetu je prostor le za smiselne in ustvarjalne igrače. Za vas skrbno izbiramo igrače, ki si v Agatinem svetu zaslužijo svoje pravo mesto. Če pozorno pogledate, boste našli nekaj pravih zakladov, ki se ponašajo z oznako "Dobra igrača". Katere igrače bodo letos zmagale v anketi Dobra igrača 2023? Pri tej odločitvi nam lahko pomagate tudi vi.


Dobra igrača 2023

Sodelujte v anketi Dobra igrača 2023

Pomagajte nam izbrati najboljše kose iz Agatinega sveta in sodelujte v anketi Dobra igrača 2023. Predstavljamo vam 3 nominirane igrače v 7 različnih kategorijah. O zmagovalcih odločate vi s svojimi glasovi.

Kategorije in seznam nominiranih iger in igrač

  1. Senzorično zaznavanje
  2. Ustvarjalnost
  3. Fina motorika
  4. Petletniki in mlajši šolarji
  5. Domišljijski svetovi
  6. Namizne igre
  7. Gradniki
👉 Obrazec za glasovanje je na voljo tukaj.


Na podlagi česa izbiramo igre in igrače za anketo?

Ustvarjalnost – smiselnost – kakovost. To so vrednote, na katerih temelji Agatin svet. Odražajo se v vsem, kar se dogaja v Agatinem svetu, in zato tudi v izbiri igrač. Vendar pa ne želimo za vas odločati brez vas. Zato je vaše sodelovanje v projektu Dobra igrača izredno pomembno in nam pomaga pri odločanju o najbolj smiselnih igrah in igračah za našo ponudbo. Veseli nas, da vsako leto sodeluje vedno več staršev, in že se veselimo letošnje izdaje.


Retrospektiva ankete Dobra igrača 2022

Spomnimo se zmagovalcev lanskoletne ankete Dobra igrača 2022.

 


 

Kristýna je ustanoviteljica in duša Agatinega sveta in ga usmerja. Skupaj s sestro Lucio raziskujeta češke in tuje blagovne znamke, da bi v Agatin svet vključili najboljše igre in igrače. Kajti samo igre, igrače, knjige in sestavljanke, ki jih odlikujejo koristnost za otroke, kakovost izdelave, varnost in dizajn, so lahko del Agatinega sveta. In to je svet, ki ga ustvarjajo za nas.