Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Logične igre Djeco, ki si jih lahko brezplačno prenesete

Logične igre Djeco, ki si jih lahko brezplačno prenesete

Prenesite brezplačno 25. mar. 2020 1 minuta
Kristýna Křížová
Labirinti in naloge, ki se osredotočajo na pozornost in odkrivanje podrobnosti, so med najljubšimi otroškimi igrami. Svojim otrokom brezplačno prenesite številne naloge ilustratorjev francoske blagovne znamke Djeco, ki jih bodo zanesljivo zabavale dlje časa.
Eric Héliot, ki je ilustriral tudi priljubljene igre, kot so Bataflash, Vojna s kužki či Bla bla bla, je narisal 30 izvirnih labirintov, ki jih lahko zdaj brezplačno prenesete za svoje otroke.

Logické hry od Djeco ke stažení zdarma

Druga priljubljena vrsta nalog, v kateri otroci uživajo, je iskanje podrobnosti v celoti. Zato je Eric Héliot pripravil tudi 30 zabavnih situacij ali prizorov, v katerih se vedno skrivajo 3 podrobnosti, ki jih morajo vaši otroci poiskati. Prvih 15 slik prenesite tukaj, naslednjih 15 pa na tej povezavi.

Logične igre Djeco za brezplačen prenos

Želite še več zabave in vadbe logike? V Agatinem svetu kupite svoje najljubše igre s kartami in zgodbami, ki jih je ilustriral Eric Heliot.

Spletna trgovina
Deli
Kristýna Křížová Kristýna je ustanoviteljica in duša Agatinega sveta in ga usmerja. Skupaj s sestro Lucio raziskujeta češke in tuje blagovne znamke, da bi v Agatin svet vključili najboljše igre in igrače. Kajti samo igre, igrače, knjige in sestavljanke, ki jih odlikujejo koristnost za otroke, kakovost izdelave, varnost in dizajn, so lahko del Agatinega sveta. In to je svet, ki ga ustvarjajo za nas.