Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Pobarvanke in logične igre Djeco, ki jih lahko prenesete brezplačno

Pobarvanke in logične igre Djeco, ki jih lahko prenesete brezplačno

Prenesite brezplačno 16. feb. 2022 1 minuta
Kristýna Křížová
Ali imajo vaši otroci radi pobarvanke in logične igre? V Agatinem svetu si lahko brezplačno prenesete sproščujoče pobarvanke z rožami ali logične igre, ki se osredotočajo na iskanje poti iz labirinta.
Véronique Bulteau je uveljavljena ilustratorka, ki je za podjetje Djeco ustvarila številne igre in ustvarjalne komplete. Zdaj lahko za otroke prenesete 30 sproščujočih cvetličnih pobarvank iz njene delavnice..

Pobarvanke in logične igre Djeco, ki jih lahko prenesete brezplačno

Pobarvanke s cvetličnimi motivi bodo morda bolj všeč deklicam. Vendar bodo logične uganke, pri katerih je cilj poiskati izhod iz labirinta z upoštevanjem pravilnega zaporedja korakov, všeč vsem: dekletom, fantom in staršem.

Pobarvanke in logične igre Djeco, ki jih lahko prenesete brezplačno

Véronique Bulteau je za podjetje Djeco ustvarila še številne druge zabavne otroške igre, v katerih je lepo videti njen ilustratorski slog.


Plodovit ilustrator je tudi Clément Lefèvre, ki je avtor pobarvank "od pike do pike". Pri tem se otroci ne bodo urili le v pravilnem vrstnem redu številk, temveč tudi v potrpežljivosti in natančnosti. Nastala slika je tako zanje čudovita nagrada.

Pobarvanke in logične igre Djeco, ki jih lahko prenesete brezplačno

Vendar pa Clément uživa tudi v svetu piratov in nenavadnih likov, ki jim daje obliko sestavljank ali iger.

Več pobarvank, logičnih iger in nalog blagovne znamke Djeco najdete v naslednjih člankih in si jih lahko brezplačno prenesete.

 

Spletna trgovina
Deli
Kristýna Křížová Kristýna je ustanoviteljica in duša Agatinega sveta in ga usmerja. Skupaj s sestro Lucio raziskujeta češke in tuje blagovne znamke, da bi v Agatin svet vključili najboljše igre in igrače. Kajti samo igre, igrače, knjige in sestavljanke, ki jih odlikujejo koristnost za otroke, kakovost izdelave, varnost in dizajn, so lahko del Agatinega sveta. In to je svet, ki ga ustvarjajo za nas.