Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran 9 razlogov, zakaj nakupovati v Agatinem svetu

9 razlogov, zakaj nakupovati v Agatinem svetu

Agatin svet je mesto, kjer boste našli pametno zabavo za svoje otroke ter priročno in varno nakupovanje za vas! Glavne vrednote Agatinega sveta že poznate, zato si oglejmo razloge za nakupovanje ravno v tem ustvarjalnem svetu.

1. Pregledna in navdihujoča e-trgovina s podporo

Nakup vam bo olajšala pregledna in intuitivno zasnovana e-trgovina, polna navdihujočih igrač in pripomočkov, ki otroke razveseljujejo, hkrati pa jih razvijajo in krepijo njihovo željo po raziskovanju sveta:
  • Če želite narediti ožji izbor igrač, uporabite Agatin iskalni stroj - pameten in hiter vodnik pri izbiri najboljših igrač za deklice in dečke različnih starosti. Agatin iskalni stroj vam bo prihranil čas in vam svetoval, kaj je primerno za vaše otroke. Vnesite nekaj osnovnih parametrov, kot so spol, starost, vrsta igrače in cenovni razred, nato pa pustite, da vas Agata vodi. 
  • Pri izbiri vam bodo pomagali in vas navdihnili tudi naši koristni članki na blogu, recenzije iger ali kar ena od nas - mama, ki sedi na drugi strani našega spletnega klepeta in vam bo osebno in z veseljem pomagala pri izbiri.


2. Široka paleta certificiranih izdelkov za igriv razvoj otrok

V Agatinem svetu je na voljo široka paleta družabnih in didaktičnih iger, šolskih nahrbtnikov, ustvarjalnih in umetniških potrebščin, lesenih in interaktivnih igrač za najmlajše ter drugih nasvetov, s katerimi boste v svojo družino vnesli igrivo vzdušje.

Od ustanovitve leta 2007 smo specializirani za kreativne in didaktične igrače vrhunskih evropskih blagovnih znamk in zaradi velikega povpraševanja to počnemo še naprej. Spodbujamo igrače iz okolju prijaznih materialov (npr. karton in les FSC, šolski nahrbtniki iz recikliranih plastenk PET), ki jih boste zlahka našli s filtrom "Ekološki izdelek" v e-trgovini Agata. 

Pri nas boste našli le kakovostne in smiselne izdelke za svoje otroke, ki so vedno skladni ne le z evropskimi standardi, temveč imajo pogosto tudi druge certifikate. Naši šolski nahrbtniki se na primer ponašajo s certifikatom AGR ali ekološkimi certifikati, številne naše igre in gradbene sestavljanke pa so prejele prestižne mednarodne nagrade.


3. Nakup z zaupanjem in garancijami

Agatin svet si je zaradi kakovostnega blaga in zadovoljnih staršev na domačem terenu prislužil številna strokovna priznanja in certifikate, ki jih ima že dlje časa! Kar 99 % strank je zadovoljnih z nakupom in samimi izdelki. Pri nakupu pri nas vam ni treba skrbeti. Naročilo lahko plačate prek varnega plačilnega portala s kreditno kartico ali s spletnim bančnim nakazilom. Podrobnosti so na voljo tukaj. 


4. Ugodne cene

Vemo, da denarja nikoli ni na pretek, zlasti v družinah z otroki. Zato se trudimo, da so naše cene čim nižje, tako da lahko svojim otrokom ponudite največ. Našim rednim strankam v e-trgovini pošiljamo ugodnosti za zvestobo v obliki rednih novic s kodami za popuste. Poleg tega nenehno pripravljamo posebne ponudbe, kot je brezplačno pošiljanje šolskih nahrbtnikov, tudi če z njimi naročite drugo blago. 


5. Svetujemo kot mame mamam

Dobro poznamo svoje blago. Ne samo, da poslujemo že več kot štirinajst let in smo v tesnem stiku z našimi proizvajalci, se udeležujemo sejmov, usposabljanj in drugih strokovnih dogodkov, ampak smo predvsem mame. Tako kot večina naših strank. Vemo, da iščete igre in igrače, ki bodo vaše otroke osrečile in jih v nečem razvile. Ker smo veliko kosov preizkusili na lastnih otrocih, vam lahko brez težav svetujemo pri izbiri.


6. Skupno 8 naših fizičnih trgovin 

Ko boste kdaj potovali na Češko, ne oklevajte in se osebno seznanite z Agatinim svetom. Najdete nas v Pragi, Libercu, Čeških Budejovicah, Brnu in Hradcu Králové. V prijetnem okolju vseh naših trgovin si lahko ogledate vse blago ali pa ob prisotnosti ustrežljivega osebja pomerite šolske torbe, nahrbtnike in aktovke. In kdo ve ... morda vam bomo kmalu bližje.


7. Obziren odnos do igrač in okolja

Naročene igrače vedno skrbno zapakiramo v večplastno embalažo, da prenesejo nepredvidljive težave pri pošiljanju. Vemo, da so to pogosto darila za vaše bližnje, zato je pomembno, da vse prispe varno in nepoškodovano. Prav tako smo okoljsko ozaveščeni. Recikliramo ves embalažni material in sprejemamo embalažo drugih podjetij v reciklažo.


8. Izjemno hitra obdelava in dostava naročil

Na zalogi imamo več kot 4000 vrst blaga. Če izberete izdelek, ki ni na zalogi, ga bomo za vas priskrbeli v približno 2-3 dneh. Naročila za izdelke, ki so na zalogi, poslana do 12. ure, običajno pošljemo še isti dan, tako da boste lahko kmalu uživali v njih v svojem domu.


9. Za veselje svojih otrok vam ni treba vedno plačati

Pripravljamo vaje za enostavno domače ustvarjanje ali logične in grafomotorične naloge, ki jih lahko brezplačno prenesete z našega spletnega mesta. Želimo vam pomagati pri zabavi otrok, na primer v deževnih dneh ali ko so bolni.
Kristýna je ustanoviteljica in duša Agatinega sveta in ga usmerja. Skupaj s sestro Lucio raziskujeta češke in tuje blagovne znamke, da bi v Agatin svet vključili najboljše igre in igrače. Kajti samo igre, igrače, knjige in sestavljanke, ki jih odlikujejo koristnost za otroke, kakovost izdelave, varnost in dizajn, so lahko del Agatinega sveta. In to je svet, ki ga ustvarjajo za nas.