Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Zlaganje papirja: Origami za otroke

Zlaganje papirja: Origami za otroke

Nasveti pri izbiri iger in igrač 2. jul. 2022 3 minute
Tereza Kotilová
Zanimiv način zgibanja papirja, imenovan origami, zabava ves svet. Navsezadnje je neverjetno, če vzamete kos papirja, ga nekajkrat prepognete in nenadoma v rokah držite papirnato žival, ki se morda celo premika. V Agatinem svetu boste našli veliko vnaprej pripravljenih kompletov, ki vam bodo olajšali zlaganje. Pridite in si jih oglejte z nami.

Zabavno zlaganje papirja: Origami

Origami prihaja z Japonske, kjer ima dolgo tradicijo. V prevodu origami pomeni zlagati papir. Danes se je ta tehnika razširila po vsem svetu in ne zabava le odraslih, temveč tudi otroke. Ali ste vedeli, da je origami prijetno razvedrilo in hkrati tehnika, ki razvija fine motorične spretnosti ter otroke uči veliko potrpežljivosti, natančnosti in skrbnosti? 

Iz papirja lahko zložite karkoli. Prepričajte se sami! 

Sestavite svoj svet  

Ima vaš otrok bujno domišljijo in sanja o vesoljski pustolovščini, razburljivem potovanju po morju ali pa bi se rad popeljal z letalom v oblakih?  
Zabavni origami za otroke

Živalski origami  

Imate doma ljubitelje živali? Z njimi po navodilih zložite dinozavre, polarne živali ali celo morske živali.

Nebesa, Vice, Pekel

Starši se boste gotovo spomnili te priljubljene igre. Vsi smo občasno ustvarjali Nebesa, Vice, Pekel, bodisi z vprašanji, slikami ali citati. Kaj mislite, da bodo vaši otroci napisali ali narisali notri?


Kateri komplet origami vas je navdušil in si ga boste nabavili?

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.