Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Georello 3D Gear Tech 266 kosov

Vsestranski komplet zobnikov, ki razvija motorične spretnosti, ustvarjalnost, domišljijo in kombinatorično razmišljanje, je sestavljen iz 266 delov, ki prenašajo vrtenje na oddaljena zobnika in reproducirajo osnovne mehanske funkcije. Želim vedeti več
36,49 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Vsestranski komplet zobnikov, ki razvija motorične spretnosti, ustvarjalnost, domišljijo in kombinatorično razmišljanje, je sestavljen iz 266 delov, ki prenašajo vrtenje na oddaljena zobnika in reproducirajo osnovne mehanske funkcije, ki se pojavljajo v večini motorjev. Komplet vključuje tudi verigo in elastični trak za prenos rotacijskega gibanja na oddaljene zobnike in za ustvarjanje še bolj zapletenih struktur. Igrača je namenjena otrokom od 5. leta dalje.

Avtorica nekaterih fotografij je Nora Wasserbauer, avtorica bloga designedbynora.com

Prenesite delovni zvezek, poln navodil in navdiha o tem, kako se igrati s tem kompletom. Prenesite delovni zvezek, poln navodil in navdiha o tem, kako se igrati s tem kompletom.

Ta komplet je popolnoma očaral mojega Kubíka!
Proizvajalec navaja, da je komplet primeren za otroke od 5. leta dalje. Mislim, da je to malo pretirano. Odrasla oseba lahko gradi s petletnim otrokom. Razumem, da je nekaterim 5-letnikom Georella morda nekoliko „dolgočasna“ z matično ploščo, vendar je ta komplet velik korak naprej.
Gradnja v vesolju (v 3D) je velik izziv, še posebej zato, ker kosi niso tako trivialni kot lego kocke. Z njimi bo otrok nekako ocenil, kako jih bo povezal med sabo. S kompletom zobnikov je zaradi zahtevnejših delov veliko težje.
Zato priporočam Georello Toolbox za otroke, starejše od 5 let, ki je zanje lažji.
Ne bojte se kompleta Georella 3D podariti 6-letnemu ali 7-letnemu otroku. Starejši in bolj izkušeni otroci znajo zgraditi bolj samostojno in z več potrpljenja (za izdelavo določene konstrukcije je potreben čas, včasih je treba popraviti element, ki ga na začetku niste dobro ocenili itd.). ​
Če imate doma majhnega tehnika, potem je komplet zanj idealen, drugega podobnega ni!

Kristýna,
ustanoviteljica Agátinega sveta in mati treh otrok

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Quercetti
Božični nasvet Da
Izdelano v Evropi Da
Leta od 5 let, od 6 let
Namenjeno fantu
Razvijajo motoriko, orientacijo, domišljijo, ustvarjalnost
Tip igrače sestavljanke
EAN 8007905023891
Koda izdelka PP2389
Dodatki
Alternativni izdelki

Ocena (10x) Dodaj novo oceno

4,9
9x
1x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno

< 1 3