Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Najbolj prodajano

Gojenje svetlečih kristalov

Gojite svoj kristal z otroki. Rezultat vas bo presenetil. Celoten poskus je zelo zabaven. Več dni lahko opazujete, kako kristal raste. Hkrati se otroci naučijo prepoznati lepoto in zapletenost katerega koli kemičnega procesa. Komplet je odlično darilo za vsakega otroka, ki kaže zanimanje za znanost ali geologijo. Primerno za otroke od 8. leta. Toda s pomočjo svojih staršev lahko gojijo rast kristala tudi malo mlajši. Želim vedeti več
10,99 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Tukaj si oglejte videoposnetke s podobnimi izdelki:

Oglejte si podrobna navodila za boljšo predstavo o tem eksperimentalnem kompletu.

Gojite svoj kristal z otroki. Rezultat vas bo presenetil. Ves ta poskus je zelo zabaven, ko opazujemo rast kristala. Hkrati se otroci naučijo prepoznati lepoto in zapletenost katerega koli kemičnega procesa. Komplet je odlično darilo za vsakega otroka, ki kaže zanimanje za znanost ali geologijo. Primerno za otroke od 8. leta. Toda s pomočjo svojih staršev lahko gojijo rast kristala tudi malo mlajši.

Komplet vsebuje 1 veliko vrečko z belimi kristali (monoamonijev fosfat), 1 majhno vrečko z žarečim praškom, posodo za gojenje, pokrovček, mešalno zajemalko, navodila po korakih. Nato potrebujete še: kozarec vroče vode, predpasnik, zaščitna očala in gumijaste rokavice. Vsebina zadostuje, da zraste en kristal s premerom približno 5 cm in višino približno 4 cm. Velikost, oblika in barva se vedno razlikujejo glede na eksperimentalne pogoje.


Navodila so na voljo samo v angleščini in nemščini

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec 4M toys
Božični nasvet Da
Leta od 9 let, od 6 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo domišljijo, spretnost
Tip igrače igre
EAN 8590439039181
Koda izdelka M4603918
Dodatki Alternativni izdelki
5,0
5x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno

  • kamila

< 1