Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Zastave:
Leta:
Namenjeno:
Razvijajo:
Tip igrače:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

4M: Ustvarjalni, eksperimentalni in izobraževalni kompleti

Podjetje 4M, ustanovljeno leta 1993 v Hongkongu, je hitro postalo eno vodilnih svetovnih proizvajalcev ustvarjalnih iger in eksperimentalnih kompletov, ki podpirajo otroke pri učenju. Podjetje se osredotoča na izdelke, ki razvijajo otroke, v njih prebujajo naravno radovednost in željo po raziskovanju, gradnji ali ustvarjanju z lastnimi rokami. 

Ponudba izdelkov podjetja 4M je zelo široka. Z ustvarjalnimi kompleti bodo otroci vadili svojo spretnost in potrpežljivost. V tej skupini jih na primer čakajo pletenje, šivanje, vlivanje mavca, izdelava magnetov, dodatkov iz skrčljive folije in lovilcev sanj. S konstrukcijskimi kompleti bodo zgradili denimo žičnico in številne druge preproste robote. Zelo priljubljeni so tudi paleontološki kompleti za izkopavanje. Z eksperimentalnimi kompleti otroci bolje razumejo osnovne naravnih in fizikalnih zakonitosti . Na lastni koži bodo preizkusili preproste poskuse, postali bodo raziskovalci, astronomi in kriminalisti.

Prižgite zeleno luč za igre, kot so vremenoslovje, filtriranje vode, gradnja meteorološke postaje ali solarnega vozila.

Podjetje 4M se je leta 1993 odločilo, da bo izdelovalo izdelke, ki razvijajo otroško ustvarjalnost in domišljijo. Že v svojih začetkih je bilo uspešno, in to predvsem z igračami, ki se svetijo v temi, in otroškimi kredami Jumbo. Leta 1999 je svoj portfelj razširilo na igrače za znanstveno izobraževanje Kidz Labs. Danes 4M izdeluje več kot 300 ustvarjalnih in izobraževalnih kompletov, ki jih uvaža v več kot 80 držav po vsem svetu. Podjetju je zelo pomembna kakovost in varnost njenih izdelkov, ki jih redno testira. Izdelki 4M izpolnjujejo najstrožje ameriške in evropske standarde.

4M (Four Minds, tj. štirje načini razmišljanja) predstavlja štiri načela: domiselnost, ustvarjalnost, navdih in zabavo. Domiselnost predstavlja domišljijski um, s katerim vidimo svet, kakršen je in kakršen bi lahko bil. Ustvarjalni um prinaša inovativne rešitve, ki nam pomagajo premagovati življenjske ovire. Z navdihujočim umom imamo pogum za raziskovanje novih izzivov, s katerimi se soočamo. Zadnje načelo je duhovitost in zabava. Zabava mora biti naš pristop k življenju. Glavni moto podjetja je: »Otroci, ki se pametno igrajo, ostanejo pametni«.

Od leta 2003 je podjetje 4M za svoje izobraževalne igrače, ki podpirajo razvoj otrok, prejelo kar 70 nagrad, od tega 28 v zadnjih dveh letih. Veselje ob priznanju daje ljudem v podjetju 4M energijo za nadaljnja leta. V prihodnosti nameravajo svoje ustvarjalne in izobraževalne komplete razširiti na igrače, ki spodbujajo otrokov duševni razvoj.
 
Želim vedeti več

Agata priporoča ustvarjalni in kreativni kompleti

Prikazanih 1 - 24 od 76
< 1 3 4