Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Potrebščine za ustvarjanje Modeliranje Igrivi plastelin – začetni set moder

Igrivi plastelin – začetni set moder

Odličen začetni set s plastelinom vsebuje najrazličnejša orodja in modelčke. Zahvaljujoč temu je igra s plastelinom bolj zabavna in otroci se je ne bodo zlahka naveličali. Lahko odtiskujete, režete, pritiskate, stiskate in kar je najpomembneje, ustvarjate. V setu so 4 lončki – zelena, modra, rumena in rdeča barva ter 15 orodij za igranje s plastelinom. Želim vedeti več
24,99 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Odličen začetni set s plastelinom vsebuje najrazličnejša orodja in modelčke. Zahvaljujoč temu je igra s plastelinom bolj zabavna in otroci se je ne bodo zlahka naveličali. Lahko odtiskujete, režete, pritiskate, stiskate in kar je najpomembneje, ustvarjate. Plastelin Djeco je visokokakovosten, zdravju prijazen material, ki je zelo nežen in mehak, z njim lahko delajo tudi najmlajši otroci. Pri tej dejavnosti otroci izboljšujejo svojo fino motoriko, koordinacijo gibov, prostorsko predstavnost in otroško domišljijo.

Plastelin je pri otrocih zelo priljubljen, z njim se lahko igrajo ure in ure. V igro se lahko vključijo tudi odrasli in jih podpirajo pri oblikovanju različnih likov in predmetov. Zagotovo se bodo pri tem vsi dobro zabavali.

V setu so 4 lončki – zelena, modra, rumena in rdeča barva ter 15 orodij za igranje s plastelinom. Dimenzije pakiranja so 20 x 13 x 7 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Djeco
Božični nasvet Da
Leta od 5 let, od 3 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo ustvarjalnost, motoriko, domišljijo
Tip igrače ustvarjanje
EAN 3070900097551
Koda izdelka DJ09755
Dodatki Alternativni izdelki

Ocena (20x) Dodaj novo oceno

5,0
20x
0x
0x
0x
0x
  • Rygarová Zuzana

  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno

< 1 3 ... 5