Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Kje in kako živijo živali?

Čudovita igra za najmanjše otroke (od 2,5 leta starosti), s katero se bodo naučili, kako in kje živijo živali. Otroci bodo uporabljali tudi sposobnost opažanja in hitrega odzivanja. Ob igri iz kakovostnega kartona s tremi figuricami živali se bodo zagotovo zabavali! Želim vedeti več
15,19 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Čudovita igra iz linije Little podjetja Djeco za najmanjše otroke (od 2,5 leta starosti, izvirno ime Little Association), s katero se bodo naučili, kako in kje živijo živali. Žabica živi v ribniku, kravica na travniku, zajec živi na zelenjavni gredi. In kam spada ribica? Žabica mora hitro skočiti na karto z ribnikom. Opazovalna igra, pri kateri se razvijajo komunikacijske veščine otrok in hkrati nastaja prostor za vzpostavljanje zaupnejšega odnosa.

Med igro obračate karte s slikami različnih stvari (kaj živali jedo, kaj se običajno nahaja v njihovem okolju) in tisti, ki najhitreje ugotovi, iz katerega okolja (vrt, ribnik, travnik) je slika, nanjo postavi figurico in dobi točko – ugotovljeno karto. Čas trajanja igre lahko določite glede na to, s kako velikimi otroki se igrate in koliko časa imate.

Preberite si podrobna pravila te zanimive igre.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Djeco
Dolžina 10 minut
Leta od 3 let
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo spomin in
Število igralcev 2-4
Tip igrače igre
EAN 3070900085534
Koda izdelka DJ08553
Alternativni izdelki
5,0
4x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Michaela

  • Svorníková Barbora

  • anonym