Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Kolebnica z ročaji v obliki živalic

Barvita kolebnica za otroke z veselimi glavicami živalic, v petih različnih izvedbah. S to kolebnico vas zunaj ne bo moč zgrešiti. Želim vedeti več
3,56 €
Ni na zalogi
Izdelek trenutno ni na voljo in ga ni mogoče kupiti.
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti


Vesela barvita kolebnica za otroke, izdelana iz lesa, z veselimi glavicami živalic, v petih različnih izvedbah. S to kolebnico vas zunaj ne bo moč zgrešiti.

Kolebnica je pripomoček za kondicijsko vadbo. Redna uporaba pomaga pri izboljšanju krvnega obtoka, izboljšanju metabolizma - posledično tudi pri redukciji odvečne teže - in jačanju postave. S preskakovanjem vrvi na zabaven način pridobivate na vzdržljivost, kurite odvečno maščobo in oblikujete mišice zgornjih in spodnjih okončin, trebuha in prsnega koša. Poleg tega boste izboljšali koordinacijo celotnega telesa in spodbujali delo srčno-žilnega aparata.

Češka blagovna znamka Woody - to so lesene igrače in leseni izdelki, ki se osredotočajo na didaktični in motorični razvoj otroka, razvoj finih motorične spretnosti, kombinatorike in preprostega ustvarjalnega in kombinacijskega mišljenja. Velik poudarek daje visoki kakovosti in varnosti Vse igrače so testirane po najvišjem mednarodnem standardu, večina igrač pa je vključenih v program »VARNE IGRAČKES - SAFE TOYS“.

Lesene igračke so priljubljene ne samo pri otrocih, temveč tudi pri starših. Igrače iz lesa spadajo med nenevarne igrače.

Dolžina kolebnice: 210cm
Dolžina ročaja: 13cm
Material: les in tekstil
Različice: žabica, miška, muca, kuža, medvedek

Cena je podana za 1 igračo
Igrača je primerna za otroke od 3 do 5 let.

Če želite točno določeno vrsto ali barvo izdelka, to navedite v opombi o naročilu.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Woody
Dolžina 210 cm
Leta od 3 let, od 5 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko
Tip igrače igrače
EAN 8591864904594
Koda izdelka Woody_90459
Dodatki
5,0
3x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno