Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Magnetni mavrični vlak TEGU

Vsi na palubo! Tegu Magnetni vlak ravno prihaja na postajo! Vlak ima tri magnetno povezane vagone, od katerih vsak predstavlja drugačno obliko - krog, trikotnik in kvadrat. Razporedite in sestavite dele v njihove prvotne oblike ali jih zasukajte in ustvarite svoj edinstven vlak. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti
Vsi na palubo! Tegu Magnetni vlak ravno prihaja na postajo! Vlak ima tri magnetno povezane vagone, od katerih vsak predstavlja drugačno obliko - krog, trikotnik in kvadrat. Razporedite in sestavite dele v njihove prvotne oblike ali jih zasukajte in ustvarite svoj edinstven vlak.

Tegu je edinstven lesen magnetni komplet iz ekoloških materialov in nestrupenih barv. V vsakem natančno in večinoma ročno obdelanem kosu se skriva skoraj neviden magnet, zahvaljujoč kateremu je mogoče posamezne dele med seboj povezati in tako ustvariti zanimive konstrukcije. Komplet pri otrocih razvija ustvarjalnost, domišljijo in fino motoriko.

Posamezni kompleti Tegu so medseboj združljivi.

Komplet vsebuje 11 kosov

Primerno za otroke od 1. leta dalje.

Z nakupom kompleta Tegu prispevate k dobrim stvarem. Tegu del prihodkov od prodaje vlaga v zasaditve novih dreves, zaposluje avtohtono prebivalstvo v Hondurasu, eni najrevnejših držav na zahodni polobli, in pošilja honduraške otroke v šolo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Tegu
Dimenzije 38,6 x 7,1 x 17,4 cm
Ekološki izdelek Da
Leta malčki
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, domišljijo, spretnost
Teža 1,1 kg
Tip igrače sestavljanke
EAN 858790006449
Koda izdelka TEGU_TRA-RBW-801T_xx
Dodatki
Alternativni izdelki
5,0
2x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno