Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Najbolj prodajano

Migoga Run Elevator

Ustvarite svojo lastno stezo s frnikolo z našim neverjetnim kompletom. Izdelajte modele, prikazane na škatli, ali uživajte v eksperimentiranju z lastnimi modeli. Vsi spusti, mostovi, stebrički, spirale in lijaki vam ponujajo neskončno paleto kombinacij in zagotavljajo dolgo zabavo. Igrača razvija kreativnost in logično razmišljanje, ki sta nujno potrebna za izdelavo lepih, a predvsem funkcionalnih stez s pravilnim naklonom. Zahvaljujoč neverjetnemu dvigalu lahko zdaj ustvarite neskončno število kaskad z očarljivim vizualnim učinkom. Zasnovan za otroke od 5. leta dalje.
Opis in lastnosti
35,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ustvarite svojo lastno stezo s frnikolo z našim neverjetnim kompletom. Izdelajte modele, prikazane na škatli, ali uživajte v eksperimentiranju z lastnimi modeli. Vsi spusti, mostovi, stebrički, spirale in lijaki vam ponujajo neskončno paleto kombinacij in zagotavljajo dolgo zabavo. Igrača razvija kreativnost in logično razmišljanje, ki sta nujno potrebna za izdelavo lepih, a predvsem funkcionalnih stez s pravilnim naklonom. Komplet vsebuje nov poseben element - dvigalo - z uporabo komponent iz kompleta Georello 3D Gear Tech

Steza s frnikolo je pametna izobraževalna igrača, ki otroke uči osnov fizikalnih gravitacijskih zakonov in mehanike. Igrača je izdelana iz materialov, ki ustrezajo mednarodnim varnostnim standardom. Zasnovana je za otroke od 5. leta dalje.

Uvrščeno v kategorije

Kristýna
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Quercetti
Izdelano v Evropi Da
Leta od 6 let, od 5 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo logiko, motoriko, orientacijo, domišljijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 8007905065761
Koda izdelka PP6576
Recenzije (1×)

Recenzije (1x)

5,0
1x
0x
0x
0x
0x
  • Eva

Dodatki Alternativni izdelki