Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Ustvarjanje Kompleti za ustvarjanje in izdelovanje Kompleti za ustvarjanje Otroški atelje midi – Bollywood – barvne folije

Otroški atelje midi – Bollywood – barvne folije

Ustvarjalni komplet za podporo spretnosti in domišljije je namenjen otrokom od 7 let starosti. Komplet vsebuje vse potrebno za izdelavo treh čudovitih slik v tehniki barvnih folij. V pakiranju boste našli 3 predloge s samolepilnimi mesti, 8 barvnih folij. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ustvarjalni komplet za podporo spretnosti in domišljije je namenjen otrokom od 7 let starosti. Komplet vsebuje vse potrebno za izdelavo treh čudovitih slik v tehniki barvnih folij. V pakiranju boste našli 3 predloge s samolepilnimi mesti, 8 barvnih folij. Dimenzije pakiranja so 22 x 13 x 4 cm.

Vsaka slika je razdeljena na posamezna področja. V vrstnem redu po navodilih s slike odstranite zaščitno folijo, pod katero je samolepilna površina. Na ta izpostavljeni del položite bleščečo folijo in jo z rokami pritisnite. Na ta način boste dobili čarobne slike.

Ustvarjalne igrače so primerne za potovanja in doma. Ne zavzamejo veliko prostora in otroke zabavajo dolge ure. Poleg tega ustvarjanje z različnimi tehnikami razvija kreativnost, podpira zbranost in koncentracijo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Janod
Dimenzije 22 x 13 x 4 cm
Leta od 6 let, od 9 let
Namenjeno dekletu
Razvijajo ustvarjalnost
Tip igrače ustvarjanje
EAN 3700217378097
Koda izdelka Ja07809_xx
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!