Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Otroški atelje midi – Bollywood – barvne folije

Ustvarjalni komplet za podporo spretnosti in domišljije je namenjen otrokom od 7 let starosti. Komplet vsebuje vse potrebno za izdelavo treh čudovitih slik v tehniki barvnih folij. V pakiranju boste našli 3 predloge s samolepilnimi mesti, 8 barvnih folij. Želim vedeti več
9,99 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ustvarjalni komplet za podporo spretnosti in domišljije je namenjen otrokom od 7 let starosti. Komplet vsebuje vse potrebno za izdelavo treh čudovitih slik v tehniki barvnih folij. V pakiranju boste našli 3 predloge s samolepilnimi mesti, 8 barvnih folij. Dimenzije pakiranja so 22 x 13 x 4 cm.

Vsaka slika je razdeljena na posamezna področja. V vrstnem redu po navodilih s slike odstranite zaščitno folijo, pod katero je samolepilna površina. Na ta izpostavljeni del položite bleščečo folijo in jo z rokami pritisnite. Na ta način boste dobili čarobne slike.

Ustvarjalne igrače so primerne za potovanja in doma. Ne zavzamejo veliko prostora in otroke zabavajo dolge ure. Poleg tega ustvarjanje z različnimi tehnikami razvija kreativnost, podpira zbranost in koncentracijo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Janod
Dimenzije 22 x 13 x 4 cm
Leta od 6 let, od 9 let
Namenjeno dekletu
Razvijajo ustvarjalnost
Tip igrače ustvarjanje
EAN 3700217378097
Koda izdelka Ja07809
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!