Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Peresnica coocazoo, PencilDenzel, Wildberry Knit

Prostorna peresnica za shranjevanje nalivnikov, svinčnikov, barvic, ravnil, kotomerov, radirk in drugih šolskih potrebščin se zapira z zadrgo. V pokrovu peresnice je žep na zadrgo za shranjevanje drobnih predmetov. V notranjosti peresnice boste našli šest zank za nalivnike in svinčnike ter še sedem večjih zank za ostale potrebščine.
Opis in lastnosti
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Kristýna
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Prostorna peresnica za shranjevanje nalivnikov, svinčnikov, barvic, ravnil, kotomerov, radirk in drugih šolskih potrebščin se zapira z zadrgo. V pokrovu peresnice je žep na zadrgo za shranjevanje drobnih predmetov. V notranjosti peresnice boste našli šest zank za nalivnike in svinčnike ter še sedem večjih zank za ostale potrebščine (npr. ravnilo, šestilo, radirka, majhen trikotnik). Notranji zavihek se lahko odpre in zapre na ježka. V notranjosti peresnice je prostor za urnik za hiter pregled šolskega dne. Dodatna fotografija je samo za ilustracijo, peresnica se dobavlja prazna, brez potrebščin.

Peresnica je ekološki izdelek, narejen iz recikliranih plastenk PET. Vse je izdelano v skladu s trajnostnim razvojem in načeli organizacije bluesign®, 100-odstotno brez PVC. Izdelki Coocazoo so izdelani v skladu z dobrimi socialnimi in varnostnimi pogoji za zaposlene, blagovna znamka Coocazoo je članica fundacije Fair Wear.

Parametri:
- material: poliester
- dimenzije: 6 (v) x 24 (š) x 11 (d) cm
- masa: 170 g

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec coocazoo
Dimenzije 11 x 24 x 6 cm
Ekološki izdelek Da
Leta od 9 let, od 12 let
Namenjeno dekletu
Teža 170 g
EAN 4047443364241
Koda izdelka COO_139189_xx
Recenzije

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!

Alternativni izdelki