Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Ropotuljica medved rožnata

Ropotuljica za v roko za dojenčke z medvedkom. Obarvano v rožnato barvo. Kraguljček blago cinglja. Zelo nizka masa. Dimenzije: 8 x 9 cm, Starost: 6 mesecev ali več. Želim vedeti več
6,29 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ropotuljica za v roko za dojenčke z medvedkom. Obarvano v rožnato barvo. Kraguljček blago cinglja. Zelo nizka masa.

Dimenzije: 8 x 9 cm
Priporočljivo za otroke od 6 mesecev naprej.

Te na Češkem izdelane lesene igrače so narejene iz kakovostnega lesa, ki ga pridelujejo v gorskih območjih srednje Evrope. Za barvanje se uporabljajo samo kakovostne, certificirane in ekološke barve in laki, ki ustrezajo standardu EN 71 in ne obremenjujejo okolja. Ker so igrače namenjene predvsem najmanjšim otrokom, je tehnološkemu postopku in izdelavi namenjena posebna pozornost, kar zagotavlja stalno in visoko kakovost izdelkov.

Lesene igrače podjetja Detoa sodijo med najkvalitetnejše in najbolj estetske lesene igrače, ki so trenutno na voljo na evropskem trgu. Z nakupom igrač boste svoje otroke vodili k razvoju motoričnih sposobnosti, estetskim občutkom in pozitivnem odnosu do naravnega materiala – lesa. K igračam Detoa se vedno znova vračajo že mnoge generacij. Stari starši, starši – vsi so odraščali z igračami blagovne znamke Schowanek, Tofa in DETOA.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Detoa
Dimenzije 8 x 9 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta dojenčki, malčki
Namenjeno dekletu
Razvijajo čutila, motoriko
Tip igrače igrače
EAN 8593547090334
Koda izdelka Det_14208
Alternativni izdelki
5,0
4x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Natália

  • Lucie