Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sestavljanka – Sneguljčica in sedem palčkov – 50 delcev

Pravljična sestavljanka za dekleta od 5 let starosti pripoveduje zgodbo o Sneguljčici. Slika prikazuje ključne trenutke te znane pravljice. Naloga otrok torej ni samo sestavljanje slike, ampak tudi pripovedovanje pravljice. Tako bodo razširjali svoje izrazne sposobnosti, dojemanje zaporedja dogodkov itd., z njimi se lahko pogovorite o tem, kaj in zakaj se je v pravljici zgodilo itd. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Pravljična sestavljanka za dekleta od 5 let starosti iz serije Povej pravljico pripoveduje zgodbo o Sneguljčici. Slika prikazuje ključne trenutke te znane pravljice. Naloga otrok torej ni samo sestavljanje slike iz 50 delcev, ampak tudi pripovedovanje pravljice. Tako bodo razširjali svoje izrazne sposobnosti, dojemanje zaporedja dogodkov itd., z njimi se lahko pogovorite o tem, kaj in zakaj se je v pravljici zgodilo itd. Sestavljena slika ima dimenzije 62 x 20 cm. Sestavljanka je pakirana v čudoviti darilni škatlici.

Sestavljanje sestavljank je odličen pripomoček za razvoj fine motorike. Poleg tega se otroci pri sestavljanju učijo potrpežljivosti in zbranosti.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Djeco
Dimenzije 62 x 20 cm
Leta od 5 let, od 6 let
Namenjeno dekletu
Razvijajo motoriko, orientacijo, govor
Tip igrače igrače
EAN 3070900072596
Koda izdelka DJ07259_xx
Dodatki Alternativni izdelki
5,0
2x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno