Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Ustvarjanje Štampiljke Druge otroške štampiljke StampoMinos - otroške štampiljke - Velika abeceda

StampoMinos - otroške štampiljke - Velika abeceda

Komplet črne blazinice za črnilo ter 26 izredno kvalitetnih otroških štampiljk z abecedo in velikimi črkami. Velikost posameznih črk je 3,5 cm. Želim vedeti več
13,60 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Štampiljke so primerna tudi za najmanjše otroke. Velike igrive slike otroke neposredno spodbujajo k nadaljnjim ustvarjalnim dejavnostim - barvanju, rezanju, izdelavi kolažev, kombinaciji žigosanja in risanja ali k slikanju. Inovativno sestavljeni kompleti, ki vsebujejo tematske slike in velike-majhne pare, omogočajo uporabo štampiljk pri drugih didaktičnih igrah ali pri izdelavi lastnih didaktičnih igrač. Otroci se učijo skozi lastne izkušnje.

StampoMinos, velika abeceda 26 štampiljk + črna blazinica za črnilo.

Velikost motivov je približno 3,5cm.

Nova obdelava omogoča kompleksno delo z abecedo brez kompromisov. Abecedo se lahko uporablja za prosto igro, lahko pa tudi za nadzorovane dejavnosti prvega branja, pisanja in določanja vrste stavkov. Zahvaljujoč globokemu reliefu se lahko štampiljke uporabljajo za tekstil - na primer za izdelavo smešnih napisov na majicah - ali za uporabo na modelirnih masah, keramiki in slaščicah. Štempljanje je preprosto, vendar izkušnje kažejo, da je dobro da pri prvem štempljanju z otrokom sodelujete in mu pokažete pravo tehniko.

Ponujamo vam enostavno navodilo:
• Pred štempljanjem pripravite mokre krpe za brisanje prstov in barvice (ali barve in čopiče). Za večjo preglednost priporočamo, da štampiljke skupaj z otrokom odstranite iz embalaže in jih položite na pladenj brez vzorca in jih razvrstite abecedi.
• Štampiljke se „namakajo“ v blazinico s spodnjim gumijastim (oranžnim) delom. Za koristno se je izkazalo, da štampiljko, preden jo prvič namočite v črnilo, obrnete ter s prstom potegnete po gumijastem delu. Otrokom boste tako z besedami „poglej, štemplja se vedno s to stranjo“ pokazali s katero stranjo se štemplja. Za popolno obarvanje, štampiljko večkrat nežno pritisnite na blazinico.
• Nato položimo štampiljko z namočeno stranjo na papir, s prsti pa postopoma pritiskamo na vse dele štampiljke.
• Štampiljke lahko po koncu dela otroci očistijo sami z vlažno krpo. Štampiljke lahko potem očistite z mlačno milnico in pustite, da se na zraku posušijo. Po uporabi blazinico zaprite tako da poklopite pokrovček. Odtise lahko nato tudi pobarvate z barvicami ali vodenkami in tako dopolnjujete slike.

NASVET: Če štempljate s tekstilnim črnilom, lahko tiskate na majice. Natisnete lahko svoje ime ali besedilo.Z uporabo samotrdilnega materiala lahko skupaj z otroki izdelate medaljone s črkami. Nato lahko medaljone uporabite za igre z abecedo: Nato sestavite besede, ki ste jih pripravili ali ki jih najdete v igri spomina, ali pa izgovorite besedo in pustite otroku da najde črko s katero se beseda začne ....

Uvrščeno v kategorije

Kristýna
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Aladine
Leta od 3 let, od 5 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo abecedo, ustvarjalnost, motoriko, domišljijo
Tip igrače ustvarjanje
EAN 3660016851118
Koda izdelka raz_85111
Dodatki Alternativni izdelki
5,0
3x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno