Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Ustvarjanje Kompleti za ustvarjanje in izdelovanje Kompleti za ustvarjanje Umetniška igra – slikanje z valjčkom – živali
Mama priporoča

Umetniška igra – slikanje z valjčkom – živali

Popolna umetniška igra za najmanjše otroke od 3 do 6 let starosti. Ta komplet z valjčkom je zasnovan tako, da razvija ustvarjalnost že pri majhnih predšolskih otrocih in uči otroke delati z barvami in ilustracijo.
Opis in lastnosti
29,99 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ta komplet z valjčkom je zasnovan tako, da razvija ustvarjalnost že pri majhnih predšolskih otrocih in uči otroke delati z barvami in ilustracijo. Komplet vsebuje vse potrebno za ustvarjanje štirih slik prikupnih živalic, vsaka od njih bo prava mala umetnina. Mali otroci imajo radi kakršnokoli obliko slikanja, ker jim omogoča neposredno izražanje svoje kreativnosti iz zadovolji njihovo potrebo po ustvarjanju. Vse je zapakirano v trdno kartonsko škatlo skupaj s podrobnim slikovnim navodilom, kako delati "korak za korakom". Ta komplet je čudovito darilo, ki bo osrečilo vsakega otroka.
 
Za Agatin svet je fotografirala Jana Chlupová - www.blogzrzky.cz.

 

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Djeco
Božični nasvet Da
Dimenzije 29,5 x 23 x 5 cm
Ekološki izdelek Da
Leta od 3 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, spretnost, ustvarjalnost
Tip igrače ustvarjanje
EAN 3070900098800
Koda izdelka DJ09880
Recenzije (1×)

Recenzije (1x)

5,0
1x
0x
0x
0x
0x
  • Pavlína

    Če se želite s svojim otrokom zabavati dlje časa, potem je ta igra prava za vas! Hči je stara dve leti in vse ji je (pod nadzorom) lepo uspelo. Po navodilu ustvarite slike, ki jih lahko nato na primer podarite kot darilce :)
Alternativni izdelki