Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Zastave:
Ekološki izdelek:
Kolekcija:
Leta:
Namenjeno:
Prostornina:
Razred:
Tip nahrbtnika:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

Walker

Za blagovno znamko Walker stoji dunajsko družinsko podjetje Schneiders, katerega tradicija sega v leto 1890. Čeprav prtljago izdeluje že veliko dlje, se je blagovna znamka Walker pojavila šele skoraj 100 let pozneje. Leta 1989 je podjetje pod blagovno znamko Walker predstavilo novo kolekcijo nahrbtnikov za mlajšo generacijo, ki je v Avstriji postala dobesedno kultna. 

Poleg poudarka na kakovosti in tehnoloških inovacijah je za uspeh znamke zaslužen tudi lastni razvojni oddelek. Tudi zato so nahrbtniki Walker resnično izvirni. Ponujajo različne modele, ki ustrezajo različnim stilom, in uporabljajo vrhunske materiale s poudarkom na trajnosti virov.

Nahrbtniki Walker so izdelani iz vrhunskih materialov, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Odlikuje jih izjemna gostota vlaken, odpornost na obrabo, trdnost, prožnost in stabilnost tudi pri visokih temperaturnih nihanjih. Zaradi impregnacije površine so odporne na vodo in umazanijo.

Številne okolju škodljive snovi (PFC, PVC itd.) so bile v celoti odstranjene iz postopka izdelave nahrbtnikov, pri izdelavi nahrbtnikov pa se vse pogosteje uporabljajo reciklirani viri. Na primer, podloge nahrbtnikov so zdaj narejene iz recikliranih steklenic PET.

Predvsem šolski nahrbtniki in najstniški nahrbtniki izpolnjujejo vse ergonomske zahteve. Anatomsko prilagojen hrbtni sistem je strokovno testiral in potrdil Ortopedski inštitut Karl Landsteiner na Dunaju. Z nastavitvijo višine na 3 različne ravni lahko nahrbtnik prilagodite višini, drži in teži otroka ali učenca. Ta funkcija skupaj z ustrezno oblikovanim prsnim in ledvenim pasom igra ključno vlogo pri zmanjševanju obremenitve ledvenega dela hrbtenice in preprečevanju nepravilne drže.
Želim vedeti več

Agata priporoča nahrbtniki Walker

Prikazanih 1 - 14 od 14