Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog 3 koraki do srečnega spanca vašega otroka

3 koraki do srečnega spanca vašega otroka

Nasveti pri izbiri iger in igrač 11. feb. 2024 3 minute
Tereza Kotilová
V Agatinem svetu boste našli vse za varno okolje in sladke sanje svojega dojenčka. Pa tudi vse, s čimer ga lahko pripravite na prijeten in nemoten spanec. Pridite in si kaj izberite.

3 koraki do srečnega spanca vašega otroka1. Srečen trebušček

"Temeljni kamen" za mirno noč je zadovoljen trebušček. To si lahko zagotovite z okusno večerjo v lastni režiji. Pomagamo vam lahko z jedilnimi pripomočki vrhunskih blagovnih znamk, pri katerih ste lahko prepričani, da uporabljate visokokakovostne materiale brez BPA, PVC in ftalatov.


Tudi večerja z najmanjšimi je lahko velik dogodek. Samo opremite se z oblikovalsko dovršenimi, a zelo praktičnimi jedilnimi pripomočki. Kaj pravite na silikonski krožnik s priseskom, ki bo poskrbel, da bo pribor ostal na svojem mestu ves čas med jedjo?

AGATIN NAMIG: Odkrijte vrhunsko oblikovalsko blagovno znamko Mushie, ki ponuja kakovostne jedilniške komplete za najmlajšekrožnike, sklede, skodelice in jedilni pribor.

3 koraki do srečnega spanca vašega otroka  3 koraki do srečnega spanca vašega otroka

2. Prijetna kopel z milom Almara

Pripravite se na kopel z otroškimi mili Almara Soap. Ta ročno izdelana mila bodo všeč vam in vašim otrokom! Prijetno dišijo, so videti čudovito in so narejena iz naravnih sestavin.

Doživite zabavo ob uporabi mila z medvedkom My Happy Bear. Njegova mehka, kremasta pena igrivo spere vse dogodivščine dneva z radovednih rok vašega otroka. Sestavine so popolnoma čiste. To so 100-odstotno veganski izdelki brez parabenov, sulfatov in dodanega glicerina. Čudovito barvo mil zagotavljajo mineralna barvila.


Zaradi visokega deleža skrbno mešanih rastlinskih olj se mila Almara Soap ne izsušujejo in zagotavljajo zelo mehko in gladko umivanje, kožo pa pustijo voljno in negovano. Mila so primerna za vsakodnevno uporabo za normalno kožo od 3. leta starosti naprej.

Otroška mila Almara Soap

3. Nemotena noč z občutkom varnosti

Večerja in kopanje za nami. Zdaj moramo le še spraviti otroka v miren in nemoten spanec, k čemur zagotovo pripomorejo kakovostni izdelki za spanje. Občutek varnosti lahko ustvarite s prikupno in prijetno plišasto ninico.

AGATIN NAMIG: Izdelki blagovne znamke Sleepee so ročno sešiti z veliko poudarka na podrobnostih in vrhunski kakovosti. Vsak izdelek je bil temeljito preizkušen, uporabljeni materiali pa so certificirani za otroke od rojstva dalje.
 3 koraki do srečnega spanca vašega otroka


Iščete potrebščine za dojenčke in vse mogoče za najmanjše člane vašega gospodinjstva? Potem ste prišli na pravo mesto. Izberite kakovostne in lepo oblikovane izdelke za dojenčke in malčke – od igralnih podlog in igrač , pogrinjkov do kopanja in spanja.

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.