Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Ljubezen na prvi pogled? Blagovna znamka z živalcami Trixie

Ljubezen na prvi pogled? Blagovna znamka z živalcami Trixie

Nasveti pri izbiri iger in igrač 5. jan. 2024 3 minute
Tereza Kotilová
Otroci, od novorojenčkov do najstnikov, imajo veliko domišljijo, ki jo uporabljajo za raziskovanje sveta okoli sebe. In prav to se je blagovna znamka Trixie odločila uporabiti pri oblikovanju svojih igrač, dodatkov za njihove sobe ali kopalnice, namizne posode in otroške sobe. Pridite in jo spoznajte ter se zaljubite na prvi pogled.

Ljubezen na prvi pogled? Blagovna znamka Trixie

O blagovni znamki    Trixie

Trixie je belgijska blagovna znamka, katere glavni vir navdiha je neskončna domišljija naših otrok. Čeprav se Trixie igra z vsemi barvami, so ideje te blagovne znamke predvsem "zelene". Trixie razmišlja o zdravi prihodnosti naših otrok. Zanaša se le na najkakovostnejše tkanine, s čimer zagotavlja, da so vsi materiali trpežni, ko so izpostavljeni stresnim preizkušnjam najmanjših.

Pri razvoju novega izdelka ekipa Trixie kritično analizira, ali izdelek dejansko izpolnjuje določene zahteve in funkcije. S tem pristopom blagovna znamka zagotavlja trajnostne in kakovostne izdelke, v katere se bodo zaljubili otroci in starši.

Oprema za dojenčke 

Imate doma dojenčka in iščete zanj opremo? Če vam manjka otroška podloga z lokom ali celo lepa in dizajnerska otroška brisača, potem si oglejte prav blagovno znamko Trixie. Vsi ti pripomočki so na temo živali in jih lahko uskladite do zadnje podrobnosti ali pa imate doma divjo žival.
 
 Igralna podloga z lokom Mr. Polar Bear Igralna podloga z lokom Mr. Polar Bear Igralna podloga z lokom Mr. Polar Bear

Agatin NAMIG: Otroško igralno podlogo z lokom Trixie lahko praktično zložite in zapnete na zadrgo skupaj z ostalimi dodatki. Tako je prenosna in primerna za to, da jo lahko vzamete s seboj na pot.

Dodatki za male lepotičnice in čedne fantke 

Tudi majhni otroci, ki so že malce izoblikovali okus za različne dodatke za svoje vsakodnevna oblačila, bodo pri Trixie našli kaj zase. Verjemite, da vam bodo všeč tudi torbice in denarnice z živalmi. Vsaka torbica predstavlja neko žival – leva, slona, zajca ali samoroga – katera je tista prava?

Torbice Trixie Torbica Trixie - Zajček Denarnice Trixie

Oprema za velike pustolovce

Ste družina bolj pustolovske narave in so potovanja ali izleti v naravo pri vas pogosta tema? Potem se obvezno opremite s potovalnimi kovčki Trixie in z enakim dizajnom uskladite toaletno torbico in otroški pončo. Kaj pa če dežuje? Ni problema, saj lahko kompletu dodate tudi dežnik Trixie. Lisica, lev, opica, slon, miška ali celo zajec vas lahko zaščitijo pred dežjem. Kdo bo vaš zaščitnik? 
 
Otroški kovček na kolesih Mrs. Elephant Otroški pončo Mrs. Rabbit Dežnik Mr. Fox 

Natanko takšen je lahko vaš potovalni komplet v stilu Mr. Lion:



Verjamemo, da boste blagovno znamko Trixie vzljubili tako kot mi, živali iz zbirke pa vam bodo delale družbo doma in na poti.

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.