Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Kakovosten šolski nahrbtnik, ki bo zadoščal vse do petega razreda? Stavite na Ergobag Prime

Kakovosten šolski nahrbtnik, ki bo zadoščal vse do petega razreda? Stavite na Ergobag Prime

Nasveti za starše šolarjev 20. jul. 2023 4 minute
Jana Chlupová
Imate doma bodočega prvošolčka? Imate nočne more zaradi izbire prve šolske torbe? Ali zaradi šolskega nahrbtnika? Želite kakovostno in ergonomsko konstrukcijo torbe, ki bo zagotovila zdrav razvoj hrbtenice vašega otroka? Izbira med res široko paleto izdelkov na trgu je lahko težavna, na srečo pa se v Agatinem svetu dobro spoznamo na torbe in nahrbtnike, zato lahko izbirate med preverjenimi in kakovostnimi izdelki. Tako bo priprava na šolo postala vesel dogodek in ne le neprijetna dolžnost.
Najboljše med ergonomskimi šolskimi nahrbtniki za prvi razred osnovne šole predstavlja nemški nahrbtnik Ergobag Prime.
 Kvalitní školní batoh, který pokryje celý 1. stupeň? Vsaďte na Ergobag Prime


Zakaj investirati v šolski nahrbtnik Ergobag Prime?

Ker se preprosto izplača. Sodobni in certificirani šolski nahrbtniki in torbe imajo eno nesporno prednost. Rastejo skupaj z vašim otrokom, zato bo to odlična naložba za več let. Vsekakor vam ni treba skrbeti, da bi imele torbe kratko življenjsko dobo. Nahrbtniki Ergobag Prime bodo zadoščali za kar nekaj let. Njihovo prefinjeno zasnovo je mogoče prilagoditi otrokovi višini od 100 do 150 cm. Sistem za nastavitev višine hrbtnega dela bo premaknil naramnice točno tja, kjer morajo biti. Zaradi tega so kot nalašč za majhne prvošolčke in izkušene petošolce.

Na prvem mestu zdrav hrbet

Ergobag misli predvsem na zdravje otroškega hrbta. To je zagotovo tudi vaša prednostna naloga. Za svoje otroke izberite le zelo lahke šolske torbe. Majhna teža okoli 1 kilograma je domena šolskih torb Ergobag (kar je največja prednost pred aktovko, čeprav ergonomsko). Poleg nizke teže boste cenili tudi mehko oblazinjene naramnice in hrbtni del nahrbtnika, zato ni nevarnosti, da bi se tudi pri večjih obremenitvah neprijetno zarezali. Nahrbtnik Ergobag Prime ima nastavljiv prsni in ledveni pas, kar je nujno potrebno, če otrok na hrbtu nosi več kilogramov. Le pravilno uporabljen prsni in ledveni pas bo prenesel do 50 % skupne teže tovora na področje medenice, kjer je težišče telesa. Oba pasova imata še eno supermoč – nahrbtnik tesno pritrdita na hrbet. Ergobag ima tudi edinstveno funkcijo – notranjo kompresijsko vrvico. Tako se vse v nahrbtniku pomakne proti hrbtu, kar odpravi vzvode na hrbtu.
 
Ergobag: Zdrav hrbet na prvem mestu

Kaj bo vam in otrokom tudi zelo všeč?

Šolski nahrbtnik Ergobag Prime ima en glavni prostor z manjšo notranjo razdelitvijo, dovolj velik in vodoodporen sprednji žep za plastenko vode in malico, dva stranska žepa za majhne predmete in vsaj en skrivni žep za vse vaše zaklade. Na vseh straneh je opremljen z odsevnimi elementi, kar je prav tako pomembno merilo pri izbiri.
 
Ergobag Prime: organizacija žepov


V gore ali v šolo

Šolski nahrbtniki Ergobag so v osnovi oblikovani kot izletniški nahrbtniki, vendar so prilagojeni potrebam današnjih šolarjev. So samostoječi, zato vam ni treba skrbeti, da bi se na tleh prevrnili. Imajo trdno dno s priročnimi nogicami, zato je nahrbtnik zelo stabilen. Stabilnost je običajno argument za nakup klasične torbe, vendar so sodobni šolski nahrbtniki na to že pomislili. Otrokom je na splošno všeč njihov športni videz, ki še zdaleč ne spominja na grde škatlaste torbe iz preteklosti. Izbirate lahko med številnimi vzorci, ki so vedno čisti in okusni. Nahrbtniki Ergobag vedno vključujejo tudi Kletties – zamenljive sličice na ježka.

Ergobag Kletties

Ergobag vsako leto predstavi svežo kolekcijo šolskih nahrbtnikov za dečke in deklice, in seveda boste v Agatinem svetu našli tudi te novosti leta 2023.

V prvi vrsti trajnost

Šolski nahrbtniki Ergobag so okolju prijazni in 100-odstotno izdelani iz recikliranih plastenk PET, plastične zaponke pa ne vsebujejo ftalatov in drugih škodljivih snovi. Recikliranje plastičnih odpadkov je pereče in izjemno aktualno vprašanje. Če svojemu otroku kupite trajnostno proizvedeno aktovko ali šolski nahrbtnik, je to lep korak k temu, da ga vzgojite v ljubezni do narave in našega planeta. Preberi si zelo zanimiv članek o tem, kako iz plastenk PET nastajajo šolske torbe.

Da bi bili otroci lahko otroci

Nemška blagovna znamka Ergobag je zelo inovativna in jo odlikuje okolju prijazen pristop k proizvodnji. Pred desetimi leti so se štirje prijatelji odločili razviti prvo resnično ergonomsko šolsko torbo. Navdihnili so jih pohodniški nahrbtniki, pri katerih je pomemben vsak gram teže. Prednosti in pripomočke teh nahrbtnikov na prostem so prenesli v šolsko okolje in ustvarili edinstvene nahrbtnike, ki jih otroci preprosto obožujejo. Ker so to zdravi nahrbtniki, jih imajo radi tudi starši po vsem svetu. Zato verjemite, da jih boste vzljubili tudi vi!

Če vam je všeč vrhunska kakovost brez kompromisov, če dajete prednost ergonomiji in ekologiji, če želite, da bo otrokov šolski nahrbtnik služil dolga leta, stavite na Ergobag Prime.

Spletna trgovina
Deli
Jana Chlupová Mama treh otrok, ki na svojem blogu deli svoja doživetja na potovanjih, svoje izkušnje z dobrimi knjigami in pametnimi igračami. Svoje otroke pelje v naravo in na pustolovske odprave, oni pa jo potegnejo v svoj nezapleteni svet, ki jo nauči, da v življenju ni nič črno-belo.