Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Agatin svet: Katalog božičnih daril

Agatin svet: Katalog božičnih daril

Ideje za božična darila in ustvarjanje 19. sep. 2023
Korana Hollan
Izkoristite naš ekskluzivni katalog in izberite čudovita darila za otroke svojih zaposlenih. Naj bo to za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, ustvarjalne in smiselne igrače iz Agatinega sveta bodo razveselile vse in povsod.

Agatin svet: Katalog božičnih daril

Zakaj izbrati darila za otroke v Agatinem svetu?

V Agatinem svetu izbiramo sortiment preverjenih proizvajalcev, ki delijo ista načela kakovosti in spoštovanja narave kot mi. Verjamemo v estetski in praktični dizajn, naravne materiale in visokokakovostno proizvodnjo. Osredotočamo se na podjetja, ki delujejo pošteno in odgovorno. Vsaka igrača v naši ponudbi je skrbno izbrana tako, da je uporabna, didaktična in podpira celostni razvoj otroka – duševni, čustveni in socialni. Poleg tega naše igrače krepijo otrokovo domišljijo, estetiko in sposobnost koncentracije. Verjamemo, da bo vsak otrok v Agatinem svetu našel nekaj posebnega in čudovitega, ob čemer mu bo zapelo srce.

Kako delati s katalogom?

Katalog je enostaven za uporabo, saj ima intuitiven in pregleden prikaz daril:
  • Igrače so razvrščene glede na starost otrok.
  • Za vsako starostno skupino smo pripravili več cenovnih razredov daril, tako da lahko najdete tisto, kar ustreza vašemu proračunu.
  • Popust pri večjih nakupih in dodatni majhni priboljški za otroke brezplačno so samoumevni.

Oglejte si naš katalog in se prepričajte, da je Agatin svet pravo mesto za naročanje daril za otroke vaših zaposlenih. Z našo ponudbo kakovostnih igrač boste poskrbeli za veselje in navdušenje v otroških srcih ter hkrati podprli trajnostno in odgovorno poslovanje. Pišite nam in poslali vam bomo ponudbo. 

Vedno smo vam na voljo za pomoč, svetovanje in pripravo individualne ponudbe, ki bo ustrezala potrebam vaše organizacije.
 

Kontaktirajte nas

Kontaktna oseba: Korana Hollan
e-mail: info@agatinsvet.si
tel.: 041 213 378
Spletna trgovina
Deli
Korana Hollan Korana skrbi za stranke iz Slovenije. Pomaga jim z izborom ustreznih iger in igrač za otroke in z vsemi informacijami v zvezi z vročitvijo pošiljk iz Agatinega sveta.