Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Izbiramo šolski nahrbtnik za dekleta

Izbiramo šolski nahrbtnik za dekleta

Nasveti za starše šolarjev 15. mar. 2024 3 minute
Tereza Kotilová
Imate doma nežno deklico, ki so ji všeč vile in samorogi? Ali pa gre bolj za pustolovsko dekle, ki je navdušeno nad naravo in je pripravljeno na vsako dogodivščino ter nikakor ne mara rožnate barve ali bleščic? Iščete šolsko torbo ali nahrbtnik za svojo hčerko in niste prepričani, kaj bo tisto pravo zanjo? Pridružite se nam in pokukajte v svet dekliške domišljije. Pokazali vam bomo, da lahko vsakdo izbere iz naše ponudbe motivov za dekleta.

Šolski nahrbtnik za dekleta

Ergonomija na prvem mestu

Pri izbiri šolske torbe ali nahrbtnika nikoli ne pozabite na preprosto pravilo. Dizajn ne sme prevladati nad kakovostjo in ergonomijo šolske torbe.

Predvsem upoštevajte, v kolikšni meri ima dovršeno in oblazinjeno je hrbtišče, ali so naramnice dovolj široke in mehke, ali ima šolska torba prsni in ledveni pas, ali ima odsevne elemente in kako je oblikovan notranji prostor. Najbolje je, da izberete "rastočo" šolsko torbo ali nahrbtnik, da se naložba porazdeli in šolska torba zdrži več let. V Agatinem svetu prodajamo samo kakovostne torbe in nahrbtnike, ki skrbijo za zdrav hrbet vaših otrok.
 
Izbiramo šolski nahrbtnik za dekleta
 

Šolske torbe in nahrbtniki z nežnimi dekliškimi motivi  

Če imate doma bodočo prvošolko, je precej verjetno, da spada v kategorijo oboževalcev samorogov, vil ali balerin in da je idealno, če je vse rožnato in prekrito z bleščicami. Drži? Čeprav imate o svoji prvi šolski torbi navidezno različne ideje, morate razmisliti o tem, kdo jo bo nosil in kdo bo v njej užival. Konec koncev želite, da bi vaša hči rada hodila v šolo, zato jo podprite pri njeni izbiri. Navsezadnje si tako ali tako prizadevate za zdrav hrbet in z našimi kovčki bo v redu. Ponujamo šolske torbe in nahrbtnike različnih blagovnih znamk in različnih cenovnih razredov z resnično dekliškim dizajnom.
 


Dekliške šolske torbe in nahrbtniki z živalskimi motivi

Vse deklice imajo rade živali. Psi, mačke, konji, delfini – imamo vse! Če želite nehote presenetiti svojo hčerko ali vnukinjo, ne morete zgrešiti s šolsko torbo ali nahrbtnikom z motivom živali. Kakšna je prednost? Šolska torba s slikami živali je brezčasna in ni podvržena "sindromu odložitve" zaradi trenutne priljubljenosti drugega pravljičnega lika. 


Šolske torbe in nahrbtniki za dekleta v brezčasnem dizajnu

Starejša dekleta so pogosto prostovoljno opustila nežne dekliške svetove in živalske motive ter zdaj za svoje šolske torbe izbirajo preprostejše, čistejše in brezčasne modele. Prednost takšne šolske torbe je, da je obstojna več let, saj v njej ne prevladuje izrazit otroški motiv. Vendar ima še en velik plus – pogosto je na voljo v temnejših barvah, tako da na njem ne vidite vsakega madeža. Priljubljene so pike, zvezde, rože, napisi ali celo sodobno perje.

Kakšno dekle pa imate vi doma in kakšna torba ji bo všeč?

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.