Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Izbiramo šolski nahrbtnik za fante

Izbiramo šolski nahrbtnik za fante

Nasveti za starše šolarjev 15. avg. 2023 3 minute
Jana Chlupová
Prva šolska torba ali nahrbtnik je pomemben mejnik v življenju vsakega otroka. Za prvošolce se začne povsem nov svet, poln izzivov, dejavnosti in novih prijateljstev. Izkušeni šolarji se s svojo druščino odpravljajo na novo pustolovščino. Izbira šolske torbe mora biti zato dogodek, ki mu posvetite dovolj časa. Osredotočite se na kakovostne parametre torbe, otroku pa pustite proste roke pri izbiri dizajna. Izberite motiv, ki vašega dečka že dolgo zanima, naj bodo to hitri avtomobili, tiranozavri ali celo Minecraft. V naši široki ponudbi šolskih torb in nahrbtnikov za dečke boste zagotovo našli enega izmed njih. Iščete torbo za prvi ali celo drugi razred? Brez skrbi, imamo vse.

Šolski nahrbtniki za fante

Ne podcenjujte kakovosti in ergonomije

Na trgu je na tisoče šolskih torb in nahrbtnikov, ki prekipevajo od barv, bleščic, utripajo, imajo koleščke in ključavnice. Vendar bodite pozorni in se ne pustite zapeljati privlačnemu dizajnu. Čeprav zgoraj pišemo, kako pomemben je izbrani motiv torbe, sta kakovost in ergonomska zasnova vedno na prvem mestuŠolska torba ali nahrbtnik za fante morata biti čim lažja (priporočljiva teža je približno 1 kg), imeti morata nastavljive in široke naramnice, drsni prsni in ledveni pas ter oblazinjen, a trden hrbtni sistem. Vsekakor preizkusite šolske torbe s svojim otrokom, vsakemu ustreza nekaj drugega. Če oklevate, ali izbrati šolsko torbo ali nahrbtnik, si oglejte članek na našem blogu, ki vas bo morda usmeril v pravo smer.

Ergonomija šolskega nahrbtnika na prvem mestu


Šolske torbe in nahrbtniki s tipičnimi fantovskimi motivi

Priljubljene fantovske teme običajno odražajo tipično fantovske hobije ali celo aktivne hobije. Ali vaš fant igra nogomet? Verjetno ga bo zanimal šolski nahrbtnik ali torba z nogometnim motivom. Vas navdušuje vesolje? Všeč mu bo torba z astronavtom. Je ljubitelj računalniških iger? Tudi teh nahrbtnikov boste tu našli več kot dovolj. Dirkaški avtomobili, roboti, letala ali vojaki? V Agatinem svetu se za vsakega dečka najde nekaj.


Deške šolske torbe in šolski nahrbtniki z živalskimi motivi

Ne samo dekleta, tudi fantje imajo radi živali. Veliko fantov se zanima tudi za nahrbtnike s slikami divjih zveri in drugih nevarnih bitij. Kaj pa, ko se živalskim junakom pridruži T-Rex? Šolske torbe in nahrbtniki z motivi dinozavrov so zelo priljubljeni med fanti. Motive dinozavrov je mogoče najti pri vseh proizvajalcih. Fantje bodo navdušeni nad torbo z dinozavri ali šolskim nahrbtnikom z motivom Jurskega parka.


Šolske torbe in nahrbtniki z brezčasnimi vzorci

Ni nujno, da se vsaka šolska torba ponaša s tematsko sliko. Šolske torbe in nahrbtniki za dečke v brezčasnih modelih so običajno temnejših barv. Najbolj priljubljene barve so črna, zelena in modra. Ti nevtralni nahrbtniki so najbolj všeč učencem druge in tretje triade. Otroci se jih ne bodo naveličali, saj jim bodo zagotovo dobro služili več let.

Privoščite sinu novo šolsko torbo ali nahrbtnik po njegovem okusu. Domišljija nima meja, v naši ponudbi je nekaj za vsakega šolarja.

Spletna trgovina
Deli
Jana Chlupová Mama treh otrok, ki na svojem blogu deli svoja doživetja na potovanjih, svoje izkušnje z dobrimi knjigami in pametnimi igračami. Svoje otroke pelje v naravo in na pustolovske odprave, oni pa jo potegnejo v svoj nezapleteni svet, ki jo nauči, da v življenju ni nič črno-belo.