Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Izdelajte izvirne zapestnice prijateljstva

Izdelajte izvirne zapestnice prijateljstva

Nasveti pri izbiri iger in igrač 5. feb. 2024 2 minuti
Tereza Kotilová
Pridružite se nam in pokukajte pod pokrov originalnih kompletov z nakitom You & Me. Komu ne bi bile všeč brezčasne zapestnice prijateljstva, ki so še vedno zvesti simbol med ljudmi, ki se imajo radi.
Nakit You & Me

Predstavljamo nove kreativne komplete You & Me, s katerimi lahko prijatelji izdelajo dve čudoviti zapestnici prijateljstva. Prav tako lahko s kompleti izdelate darilo iz ljubezni ali pa samo nanizate zapestnice in razburkate svojo bujno domišljijo do skrajnosti.
 

Kompleti z dvema zapestnicama so namenjeni otrokom, starim od 8 do 10 let, iz vsakega kompleta je tako mogoče izdelati dve čudoviti in izvirni zapestnici v različnih barvah. Celoten komplet je shranjen v zelo lepi škatli.

Nakit You & Me

V kompletu so kroglice oz. koralde, dva obeska, barvno slikovno navodilo in vrečka iz organze, v katero lahko zapestnico po izdelavi položite in dodate sporočilo za prejemnika. Vsak komplet je originalen.


Mar ni to neverjetno izvirno in čudovito darilo ljubezni ali darilo, ki potrjuje resnično prijateljstvo?

Nakit You & Me
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.