Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Ljubke pobarvanke in iskalne igre Djeco, ki jih lahko prenesete

Ljubke pobarvanke in iskalne igre Djeco, ki jih lahko prenesete

Prenesite brezplačno 1. mar. 2022 2 minuti
Kristýna Křížová
Za vaše otroke smo pripravili čudovite pobarvanke in iskalne igre, ki jih lahko prenesete brezplačno. Njihovi avtorji so ilustratorji, ki sodelujejo s priljubljeno francosko blagovno znamko Djeco. Lahko si prenesete slike prikupnih živali, jih natisnete, nato pa pobarvate s priljubljenimi barvami in jih nato morda celo izrežete. Zabavajte se!
Ali vaši otroci radi rišejo s polno nore domišljije ali imajo raje red? S pobarvankami Djeco lahko uživajo v obojem. Pripravila  jih je ilustrátorka Ellen Giggenbach. Otroci lahko podlage pobarvajo z vzorci, predlaganimi na vrhu slike, ali pa jih seveda pobarvajo povsem po lastni želji. Če želite z otroki vaditi grafomotorične spretnosti, priporočamo, da uporabite predlagane pravilne vzorce ali celotne strukture. Prenesite si jih tukaj.

Domalovánky Djeco k procvičení grafomotoriky

Nekaj imamo tudi za otroke, ki imajo radi presenečenja. Ko povezujejo piko za piko, se jim pod rokami postopoma razkriva čudovita slika. Ilustrator Clément Lefèvre je za vas pripravil še  deset slik povezovanjem pik, ki si jih lahko prenesete..

Domalovánky Djeco k procvičení grafomotoriky

Predšolski otroci in mlajši šolarji morajo razvijati potrpežljivost, pozornost in zaznavanje podrobnosti v celoti. Čudovite slike francoske ilustratorke Anne Royant, ki je za Djeco pripravila dva kompleta po 15 slik, ki jih lahko otroci zdaj brezplačno prenesejo, so idealna igriva vaja Domalovánky Djeco k procvičení grafomotoriky
Spletna trgovina
Deli
Kristýna Křížová Kristýna je ustanoviteljica in duša Agatinega sveta in ga usmerja. Skupaj s sestro Lucio raziskujeta češke in tuje blagovne znamke, da bi v Agatin svet vključili najboljše igre in igrače. Kajti samo igre, igrače, knjige in sestavljanke, ki jih odlikujejo koristnost za otroke, kakovost izdelave, varnost in dizajn, so lahko del Agatinega sveta. In to je svet, ki ga ustvarjajo za nas.